SHOWBIZ

Erre költi Gundel szupernyereményét a Maradj Talpon! nyertese!

A 27 éves sportmenedzser, Dancz András végig higgadtan játszott és sikerrel vette a párbajokat, így 25 millió forinttal a zsebében térhetett haza.

A keddi Maradj talpon!-ban mutatkozott be a 27 éves Dancz András, aki az egész játék alatt higgadt volt, és sikerrel vette a párbajokat, de eleinte csak kisebb összegeket nyert ellenfeleitől. A nyolcadik párbaj megnyerése után nem volt kérdés, hogy a két egymillió forintos nyeremény a két utolsó ellenfelénél lapul. 

Mivel ezeket is sikerrel vette, így Dancz András a Maradj talpon! története során harmadikként megnyerte  a 25 millió forintos főnyereményt.

"András nagyon jól és összeszedetten játszott, a kérdésekre koncentrált. Ráadásul végig kommunikatív volt, élvezte a játékot, nem lett feszült tőle. Igazi versenyzőalkat, ez pedig a teljesítményében is megmutatkozott. Ilyen nagy összeget magyar tévéműsorban hosszú ideje nem nyert senki" – mondta el Gundel Takács Gábor.

"Az első párbajnál még izgultam, de utána már játéknak fogtam fel a versengést, nem görcsöltem a nyereményen. Ebben segített az is, hogy nem volt sok vesztenivalóm, mivel a nagy összegek az utolsó kihívottaknál maradtak. Végül mindent vagy semmi alapon belevágtam az utolsó párbajba és én kerültem ki győztesen."

A nyeremények megvan a helye, hasznos dolgokra fogom költeni, de lehet, hogy egy Manchester United meccsre ellátogatok, ez már régi vágyam volt

– mesélte Dancz András.