SHOWBIZ

Erre költi Gun­del szu­per­nye­re­mé­nyét a Ma­radj Tal­pon! nyer­tese!

A 27 éves sport­me­ne­dzser, Dancz And­rás végig hig­gad­tan ját­szott és si­ker­rel vette a pár­ba­jo­kat, így 25 mil­lió fo­rint­tal a zse­bé­ben tér­he­tett haza.

A keddi Maradj talpon!-ban mutatkozott be a 27 éves Dancz András, aki az egész játék alatt higgadt volt, és sikerrel vette a párbajokat, de eleinte csak kisebb összegeket nyert ellenfeleitől. A nyolcadik párbaj megnyerése után nem volt kérdés, hogy a két egymillió forintos nyeremény a két utolsó ellenfelénél lapul. 

Mivel ezeket is sikerrel vette, így Dancz András a Maradj talpon! története során harmadikként megnyerte  a 25 millió forintos főnyereményt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
(Fotó: Archívum)
(Fotó: Archívum)

"András nagyon jól és összeszedetten játszott, a kérdésekre koncentrált. Ráadásul végig kommunikatív volt, élvezte a játékot, nem lett feszült tőle. Igazi versenyzőalkat, ez pedig a teljesítményében is megmutatkozott. Ilyen nagy összeget magyar tévéműsorban hosszú ideje nem nyert senki" – mondta el Gundel Takács Gábor.

"Az első párbajnál még izgultam, de utána már játéknak fogtam fel a versengést, nem görcsöltem a nyereményen. Ebben segített az is, hogy nem volt sok vesztenivalóm, mivel a nagy összegek az utolsó kihívottaknál maradtak. Végül mindent vagy semmi alapon belevágtam az utolsó párbajba és én kerültem ki győztesen."

A nyeremények megvan a helye, hasznos dolgokra fogom költeni, de lehet, hogy egy Manchester United meccsre ellátogatok, ez már régi vágyam volt

– mesélte Dancz András.