INSIDER

Erre adta a fejét a mű­szem­mel élő ma­gyar fiú

A 24 éves Fóris Nor­bert ko­ra­szü­lött­ként vakon jött a vi­lágra, de ez egy­ál­ta­lán nem gá­tolja abban, hogy tel­jes és tar­tal­mas éle­tet éljen.
  • Szerző: Ripost

Norbert igazi kalandvágyó, le sem tagadhatná, mennyire szeret barátkozni, új embereket és helyszíneket megismerni. Amellett, hogy céltudatos, rendkívül jó a humora, tagja is a KOMédia humortársulatnak, amellyel néha-néha fellép Budapesten. Igazi laza srác, úgy tűnik, nem foglalkoztatja, hogy nem lát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Azt szokták mondani, hogy szó szerint vakmerő vagyok" – mondja mosolyogva a -nak. A fiatal megtette már az El Camino legismertebb, francia szakaszát: 26 nap alatt 720 kilométert sétált kísérőjével. Két barátjával aztán a Budapest-Lébény közötti 200 kilométeres távot is legyűrte 8 nap alatt, de neki ez sem volt elég, újabb kihívásra vállalkozik! Kísérőt keres magának a Facebookon, hogy újabb El Camino-szakaszt hódítson meg.

Norbert azt is elmeséli, hogy 10 éve mindkét szemét kiműtötték zöld hályog miatt, ám ez nem akadályozhatta meg őt abban, hogy két hónapra rá megnyerjen egy nemzetközi cselgáncs versenyt. Azóta műszemmel él.

Norbiról még több meglepő dolgot tudhatsz meg a hétfői -napilapból!