NÍNÓ

50-60 fős erő­sza­kos cso­port zak­la­tott fi­a­tal lá­nyo­kat a vo­na­ton

Az uta­sok az­után ri­asz­tot­ták a rend­őr­sé­get, hogy két lányt mo­lesz­tálni kezd­tek.
  • Szerző: WM

A vonaton háromszáz utas utazott éppen, amikor egy 50-60 fős észak-afrikai kinézetű férfi randalírozni kezdett. A húsvét vasárnap történt eset során több utast is molesztáltak. A szemtanúknál akkor telt be a pohár, amikor két fiatal lányt kezdtek zaklatni. Cengio állomásnál a vonatvezető addig nem ment tovább, amíg az időközben riasztott rendőrök nem értek ki a helyszínre.

EZT OLVASTAD MÁR?

A hatóságok emberei azonban tehetetlenek voltak, annak ellenére engedték a csoportosulást továbbutazni, hogy a bevándorlóknak nem volt érvényes jegye. A rendőrség azzal magyarázta a döntést, hogy a két lány zaklatása miatt hívták ki őket, nem pedig jegyellenőrnek.Mint mondták: a jegyek érvényességének ellenőrzés nem az ő hatáskörük. Így másfél órás késéssel a randalírozókkal a fedélzeten tovább indult a jármű. Az olasz vasúttársaság, a Stampa szóvivője elmondta, hogy további rendbontások is voltak a vonaton, például használhatatlanná tették a mellékhelyiségeket, késekkel szaggatták ki az ülések huzatait - írja az Epochtimes.de

Amikor megérkeztek Torinóba, a migránsok a síneken próbáltak menekülni, aminek következtében 20 percig állt a vasúti forgalom. A Stampa vizsgálatot ígér az ügyben.