EZO

Itt a no­vem­beri új­hold, jobb, ha ké­szülsz, mert ez vár rád!

A Skor­pió je­gyé­ben lévő új­hold ener­giái nagy se­gít­sé­gedre lesz­nek a kap­cso­la­taid tisz­tí­tá­sá­ban. Ehhez előbb nézz ma­gadba, mire vágysz, ki tá­mo­gat az úton, és kik azok, akik vissza­húz­nak. A dön­tés a ke­zed­ben van, ideje el­vágni né­hány kö­te­lé­ket, és fi­gyel­me­det a mély em­beri kap­cso­la­tok felé for­dí­ta­nod!

Megérkezett a novemberiújhold a Skorpió jegyében, de nagy hatása lehet ránk még a retrográd mozgásban lévő Vénusznak is. Mindenképpen figyelj most a mély, emberi kapcsolataidra! A felszínes kapcsolódások ideje lejárt, te se adj energiát ezeknek a vékony kötelékeknek! Vedd észre a mérgező kapcsolataidat is, és azoknak is vess véget! Nézz mélyen a lelkedbe, vizsgáld meg az érzéseidet, derítsd ki, ki vagy valójában, és mit szeretnél. Fedd fel a tudatalattid titkait! Nem csoda, ha több időt szeretnél eltölteni szeretteid, családtagjaid, barátaid körében, ennek az érzésnek most jött el az ideje.

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Skorpió újhold lehetőséget nyújt magasabb kapcsolati szintre lépni. Megfigyelheted, hogy a szív képes a szívvel, az elme pedig az elmével kapcsolódni. Képes leszel a kettőt szétválasztani.

Fotó: 123RF

Felszínre kerülhetnek olyan titkok vagy szituációk, melyeket a környezeted képtelen elfogadni. Nem kell mindennel azonosulnod, lépj ezeken túl! Gyermeked tükörként mutathatja meg a családi mintákat, lehetőség nyílik a megbocsájtásra, és a továbblépésre is. Tekints előre, és engedd, hogy az újhold segítsen az előítéleteid megtisztításában is! A lelki-fizikai függőségektől szintén  megszabadulhatszebben az időszakban. Kérdés, mennyire adod át magad a változásnak.