LOVE

Szín­házi pletyka, ezt gon­dolja Bódi Syl­vi­ről a nős ma­gyar szí­nész exe

Ér­de­kes dol­go­kat sut­tog­nak a fo­lyo­són, mi­u­tán a ma­gyar sztár és Bódi Sylvi le­buk­tak egy bel­vá­rosi kö­zért­ben!

Kedd reggel robbant a hír, hogy Bódi Sylvi és Szente Vajk egy párt alkotnak, miután a Bors olvasóriportere lefotózta őket egy budapesti közértben.

A szemtanú szerint egyértelmű volt, hogy jóval több van köztük barátságnál, hiszen a sztárszínész még hangos civakodás közben is kicsimnek szólította a szörfimádó modellt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Mészáros Annarózsa

Már csak az a kérdés, hogy mit szól ehhez Erdélyi Tímea, Vajk exe, akitől a színész még el sem vált? Nos, bár Timi nem nyilatkozott az ügyben, a színházban keringő pletykák szerint már túltette magát Szentén, és szabad utat adott neki.

"A nyilvánosság egy békülési próbálkozásról tud, de ki tudja, hogy ez már valójában hányadik? Én annyit tudok, hogy mindketten nagyon elfoglaltak, Timi készül egy premierre is. Úgy látom, magabiztos és kiegyensúlyozott. Szerintem túltette magát ezen a kapcsolaton, és ha Vajk mást talált, nem áll a boldogsága útjába"

- kotyogta ki a lapnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Fotó: Markovics Gábor

Ez már csak azért is meglepő, mert sokáig úgy volt, hogy Timi és Vajk egy év különélés után tavaly szeptemberben újra összejöttek, még  karácsonyra is együtt készültek. A sors útjai azonban, mint látjuk, kifürkészhetetlenek.

Eközben a címlapon