SZTÁRDZSÚSZ

Erdei Zsolt élő adás­ban fe­nye­gette meg Maj­kát

A dön­tőig ju­tott Judy és Madár Az 50 mil­liós játsz­má­ban.

Az április elején induló A Nagy Duett sztárpárja roppant szórakoztató volt a sokszor utolsó pillanatra hagyott döntéseikkel. Majka mindent megtett, hogy összezavarja őket.

Az énekesnőt sikerült is, amit egy idő után megelégelt a bokszoló és beszólt Majkának: meg ne próbáld még egyszer!Az ózdi fenegyerek csak nem hagyta abba, ennek ellenére mégis a döntőig jutott a páros kétmillió forinttal. Ott azonban Judy ráhagyta a döntést Erdei Zsoltra, pedig ha hallgat a megérzéseire, nyernek. Az énekesnő nagyon élvezte a játékot, azonban zavarja, hogy sok bántó kritikát is kapott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Már régen nem olvasom a kommenteket – mondta szomorúan Judy, aki nagyon érzékeny. – De most vissza akartam nézni a műsort és beleolvastam néhányba. Sokan kritizáltak. Én nagyon izgulós vagyok. Teljesen más a tévé előtt ülve választani, mint több százezer ember előtt élő adásban. Én lefagytam többször. Majka nagyon jól végezte a dolgát, sikerült elbizonytalanítania bennünket. Az utolsó kérdésnél hagytam, hogy Zsolt döntsön. Aranyos volt, mert miután elbuktuk a pénzt, magára vállalta.”