SHOWBIZ

Ennyi volt? Meg­lepő pletyka ter­jed Hajdú Pé­ter­ről

A pro­du­cer élete min­den szem­pont­ból for­du­ló­pont­hoz ér­ke­zett, mi­u­tán vál­ságba ke­rült a há­zas­sága! Vajon tény­leg ezt fon­tol­gatja?
  • Szerző: Doris

Nagy döntés előtt áll Hajdú Péter! A népszerű műsorvezetőt eddig családja és karrierje is Magyarországhoz kötötte, ám miután kiderült, hogy válságban a házassága, minden megváltozott!

Több lap is azt írta, nem lesz második szezonja a TV2-n futó műsorának, a Showtime-nak. A pletykával kapcsolatban Hajdú úgy nyilatkozott, hogy további kilenc adást terveztek korábban, de még nincs aláírt szerződés. A csatorna még nem értesítette a folytatásról...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Talán ezért döntött úgy, hogy júniusban egy frissen alapított brit céget vett be tulajdonosnak az első számú, legrégebbi vállalkozásába, a Frizbi Entertainment Kft.-be.

A Bors úgy tudja, hogy A külföldi vállalathoz kapcsolódó hölgyet, Leinart Valentinát Hajdú egyből maga mellé fogadta társügyvezetőnek. A cégbíróságon bejegyzett adatokból kiderül: Hajdú cégtársa 54 éves, Ukrajnában él, a vállalkozást szinte a beszállással egy időben alapította egy Londonhoz közeli székhelyen, amelyen több más cég is működik. Az új cégtárs a Frizbi Entertainment Kft. jegyzett tőkéjét megduplázta, ötmillió forintról tízmillió forintra emelte.

Fotó: Markovics Gábor

A lap megkereste Hajdút is az ügyben, aki szerint semmi rendkívüli nincs az új vállalkozásban.

"Rendszeresen kapok, ahogyan mások is, üzleti ajánlatokat a tévés piacon. Eddig visszautasítottam mindet, de most találtam egy angol partnert, akivel külföldi műsorgyártást tervezünk. Vannak már műsorötletek, de erről még korai lenne beszélni"

Eközben a címlapon

- nyilatkozta sejtelmesen a producer.

Az új üzleti húzásnak mindenesetre igen különös módon kelt híre. A Bors szerint Hajdú cégének friss kivonatát valaki több szerkesztőségnek is elküldte, hogy felhívja a figyelmet a cégváltozásra.

Hajdú ennek ellenére nem tart attól, hogy egy rosszakaró állhat a dolog mögött, ő inkább a jövőre koncentrál...