SIKK

Ennél rö­he­je­sebb bi­ki­ni­ket éle­ted­ben nem lát­tál! Mégis mi ütött ezekbe a nőkbe?!

Sze­ret­jük a kre­a­tív és öt­le­tes meg­ol­dá­so­kat. És per­sze, hogy min­denki sze­retne kü­lön­le­ges lenni. Na de ennyire?

Vannak a klasszikus darabok. Vannak az ötletesebbek. És utána fényévekkel vannak ezek... Ezekre ugyanis nincs mentség, nincs magyarázat, csak a döbbenet, amit most segítünk feldolgozni. Mert persze biztosan mindegyik jó valamiért, valamire, valakinek. Vagy mégsem?

1. Itt például nem nagyon lesznek nagyobb fürdőruhafoltok a barnulásban. De vajon végig ugyanebben a pózban kell hordani? Mi történik, ha mondjuk véletlenül le kell valamiért hajolnia a hölgynek?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Ha imádod a zöldségeket, akkor lehet, hogy rajongója leszel ennek a darabnak. Vegyél néhány fej kelkáposztát, és a megfelelő helyeken összekötve máris kész a bikinid.

3. Ó igen, hát ez tényleg nagyon dizájnos. És nahát, a modell is mennyire szép. Kár, hogy legalább 42 percig igazgatták a haját, mire sikerült a kép. És hát nudista strandhoz ez túlöltözött, hagyományoshoz pedig, nos, maradjunk annyiban, hogy feltűnő.

4. Képzeld el, ahogy a tervezők gondolkoznak, mi legyen az idei nagy dobás. És akkor az egyikük fejéből előpattan a szuper ötlet. Aztán a piacra dobják, és nem értik, mégis miért nem veszi meg senki...

Ne hidd, hogy ennyivel megúsztad! Most jön még a java! LAPOZZ!