SIKK

Ennél röhejesebb bikiniket életedben nem láttál! Mégis mi ütött ezekbe a nőkbe?!

Szeretjük a kreatív és ötletes megoldásokat. És persze, hogy mindenki szeretne különleges lenni. Na de ennyire?
  • Szerző: Ripost

Vannak a klasszikus darabok. Vannak az ötletesebbek. És utána fényévekkel vannak ezek... Ezekre ugyanis nincs mentség, nincs magyarázat, csak a döbbenet, amit most segítünk feldolgozni. Mert persze biztosan mindegyik jó valamiért, valamire, valakinek. Vagy mégsem?

1. Itt például nem nagyon lesznek nagyobb fürdőruhafoltok a barnulásban. De vajon végig ugyanebben a pózban kell hordani? Mi történik, ha mondjuk véletlenül le kell valamiért hajolnia a hölgynek?

2. Ha imádod a zöldségeket, akkor lehet, hogy rajongója leszel ennek a darabnak. Vegyél néhány fej kelkáposztát, és a megfelelő helyeken összekötve máris kész a bikinid.

3. Ó igen, hát ez tényleg nagyon dizájnos. És nahát, a modell is mennyire szép. Kár, hogy legalább 42 percig igazgatták a haját, mire sikerült a kép. És hát nudista strandhoz ez túlöltözött, hagyományoshoz pedig, nos, maradjunk annyiban, hogy feltűnő.

4. Képzeld el, ahogy a tervezők gondolkoznak, mi legyen az idei nagy dobás. És akkor az egyikük fejéből előpattan a szuper ötlet. Aztán a piacra dobják, és nem értik, mégis miért nem veszi meg senki...

Ne hidd, hogy ennyivel megúsztad! Most jön még a java! LAPOZZ!


6. Hosszan lehetne gondolkozni, hogy ezek a lányok hol rontották el. Már eleve a választásuk volt katasztrófa, vagy valahogy egészen máshogy kellett volna felvenniük azt az alsó részt. De tulajdonképpen nem mindegy?

7. Az a tippünk, hogy valakinek a tervezők közül nagyon sok retro úszósapkája maradt a padláson, tudod, az a fajta, amelyik tele volt nagy virágokkal. És úgy érezte, igazán kár lenne kidobni azokat a díszeket.

8. Aki igazi díva, azt nem akadályozhatja meg holmi kánikula és napsütés a parton. Kéne az egyik kezébe még egy pohár martini, na és később majd valaki, aki kihámozza ebből a borzalomból.

9. Csak egyetlen dolgot szeretnénk kérdezni: ennyi erővel nem lett volna egyszerűbb inkább semmit sem felvenni...?

Fogadjunk, hogy még kíváncsi vagy, mi jöhet ez után! LAPOZZ!


10. Ha létezik népviseleti ihletésű, újkonzervatívan sörfesztiválos bikini, akkor az biztosan valahogy így kell, hogy kinézzen.

11. Vigyázz, mert ami most jön, az megviselheti az idegeidet. Csúnya is, kényelmetlen is, előnytelen is - egyszerűen egyetlen épkézláb négyzetcentivel sem rendelkezik.

12. Ez a zöld cucc már annyira szolid az előzőekhez képest, hogy meg is sértődhetne, amiért idekerült. De a hínárszerűen lifegő "díszt" azért mégsem hagyhatjuk szó nélkül.

+1 És jöjjön az, ami nem bikini ugyan, de örökké kísérteni fog, amint meglátod. Kevés dolog van, amit még csak kommentálni sem érdemes. Ez éppen azok közé tartozik.

És ezeket olvastad már?