ÉLETMÓDI

Ennek a fiatal nőnek a meglepő húzása leigázta a netet

Úgy olvasott be az őt kritizálóknak a gömbölyû nők nevében, ahogy senki nem számított rá.
  • Szerző: FÁB

Iskra Lawrence fiatal és sikeres modell, aki eddig is rendkívül népszerű volt, most azonban hatalmasat szólt a fotója.

Iskra korábban is részt vett olyan kampányokban, melyek a testünk elfogadásáért és mások külsőségek miatti megszégyenítése ellen álltak ki, ezúttal viszont egy egészen formabontó fényképet tett közzé 1,4 millió rajongójának az Instagramon.

A képen egy nagy rakás chipses zacskó alatt fekszik kéjesen, és szemmel láthatóan eszében sincs ellenállni a kísértésnek. Mint kommentárjában írja, ez az a szenvedély, amiről nem is áll szándékában lemondani, és köszöni az őt kövér tehénnek és egyéb borzalmaknak nevező internetezőknek, hogy hatásukra ez a fotó létrejöhetett.

 

iskra (@iamiskra) által közzétett videó,

Ha pedig ez még nem lenne elég, további adag borsot is tört a kritizálók orra alá. Egy lassított videofelvételt, melyen igazi átéléssel ropogtatja a chipset. A videó mellé írt szövegben pedig leírja, hogy nem nassolnivalókon és gyorséttermi ételeken él, hanem alapvetően egészséges főtt ételeket fogyaszt. És edzeni is jár rendszeresen. Ugyanakkor ezt a videót mindazok érdekében és védelmében készíti, akiket már valaha az életben neveztek kövérnek, vagy csúfoltak testalkatuk miatt.