EZO

Ennek a csil­lag­jegy­nek a szü­lötte lesz éle­ted sze­relme - fi­gyelj jól!

Ki az, aki­vel iga­zán bol­dog le­hetsz? Vajon a párod tény­leg illik hoz­zád? Most ki­de­rül.

A csillagjegyed elárulja, vajon ki az, aki igazán hozzád illik, ki az, aki valóban boldoggá teheti az életed. Nézd meg, milyen csillagjegyű az igazi szerelmed!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Kos

Tökéletes párod az Oroszlán és a Nyilas. Mindkét jegy szülöttei kellően energikusak ahhoz, hogy lépést tartsanak veled: az Oroszlánnal kiélheted a reflektorfényt és kreativitásodat, a Nyilassal pedig szikrázó élményekben lehet részed az ágyban. A Halak szülötteivel viszont érdemes vigyáznod, ők túlságosan szentimentálisak számodra.

2. Bika

Nagyszerű társad a Szűz és a Bak. Mindkét jegy szülöttei stabil és megbízható párkapcsolatban élhetnek veled, tudsz építeni rájuk, és ez számodra nagyon fontos. A Skorpió szülöttei nagyon intenzívek és viharos kapcsolatba kerülhetnek veled, de elképzelhető, hogy ez mindkettőtök számára egy izgalmas és kielégítő, boldog kapcsolatot hozhat. Érdemes kerülnöd az Ikreket. Ők túlságosan nyughatatlanok számodra.

3. Ikrek

Nagy szerelmet élhetsz meg a Mérleggel és a Vízöntővel. A Mérleg értékelni fogja, hogy nem vagy féltékeny alkat, ahogyan azt is, hogy fontos számodra a művészet és a kultúra, akárcsak a szórakozás. A Vízöntő pedig élménynek éli majd meg a sok meglepetést, melyet tartogattok egymásnak. A Rákokkal sok súrlódást élhettek meg, tőlük nem árt távol tartanod magad.

4. Rák

A Skorpióval és a Halakkal csodás és boldog kapcsolatban élhetsz. A Skorpió dominanciája szépen kiegészíti a te gondoskodó természetedet. A Halak szülöttei pedig úgy értik meg érzelmi mélységeidet, mint korábban még senki más. Vonzhatnak a Nyilasok, de mégis jobb, ha csak távolról csodálod őket, mert túlságosan instabil a kettőtök közti kapcsolat.

Folytatjuk a többi csillagjeggyel is! LAPOZZ!