KÜLFÖLD

Én va­gyok isten: Döb­be­ne­tes, mit mű­velt a re­pü­lőn a té­bo­lyo­dott nő

Hor­ror az éj­sza­kai já­ra­ton: egy té­bo­lyult nő is­ten­nek kép­zelte magát, majd úgy dön­tött, ki­nyitja a re­pü­lő­gép aj­ta­ját. Sok­koló tör­té­net!
  • Szerző: F. E.

Egy nőt tartóztattak le az idahói Boise reptéren hétfőn, miután a San Franciscóból Idahóba tartó United Express 5449-es járatán az éjszaka közepén bejelentette, hogy ki fogja nyitni a gép ajtaját  - számol be a Time.

A nőt a többi utas teperte le a fedélzeten, amikor elborult aggyal azt sikoltozta többször egymás után, hogy "Én vagyok isten!".

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A repülőgépen tartózkodó 73 utas közül többen tanúskodtak a fenti incidensről, többek között Scott T. Smith is, aki a nő háta mögött ült a fedélzeten.

Scott szerint már az utazás elejétől látszott a nőn, hogy valami nincs rendben nála, de figyelmét inkább a filmre próbálta összpontosítani amit a gépen játszottak.

Egyszer csak arra lett figyelmes, hogy ketten is a földre teperik a nőt, aki amellett, hogy azt sikoltozta, hogy "Én vagyok az isten", ilyen összefüggéstelen mondatokat kántált:

"Istennek megvan az összes adat!" "Nekem nincs adatom" "15 perce szálltunk le a reptéren" vagy "Három évig..."
Eközben a címlapon
Fotó: Twitter

A tomboló nőt az Idahói Egészségügyi és Jólétügyi Osztály vette végül őrizetébe, és azóta is orvosi kivizsgálás alatt áll.