SHOWBIZ

Lö­völ­dö­zésbe ke­ve­re­dett Emi­lio és fe­le­sége

Emi­lio és fe­le­sége, Tina ki­pró­bálta magát mint küz­dő­spor­toló: krav maga lec­két vet­tek. A Drága csa­lá­dom sztár­jai meg­ta­nul­ták, ho­gyan vé­de­kez­ze­nek ha­té­ko­nyan, ha meg­tá­mad­ják őket. Friss tu­dá­su­kat előre szer­ve­zett lő­fegy­ve­res tá­ma­dás során tet­ték pró­bára - sze­ren­csére senki sem sé­rült meg!
  • Szerző: ripost

Tina és Emilio pontosan skandináv defendo edzésen vettek részt, ami a krav maga egy olyan fajtája, amely civil embereknek, vagy rendvédelmi szervek dolgozóinak segít megvédeni önmagukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ez a mozgásforma arra tanítja meg az embert, hogy mit tegyen, ha szemből megtámadják, hogyan kerüljön a támadó mögé, és hogyan „hatástalanítsa” a támadót. A mozdulatsor célja, hogy végrehajtója meggátolja a támadót a mozgásban.

Tinát nem varázsolta el a krav maga. Szerencsére eddig nem is volt szüksége ilyesmire.

„Még nem is verekedtem soha. Nekem nem kell önvédelmi oktatás. Ha valaki nemkívánatos közelít hozzám, elég lehet a hegyes körmeimet használva megböknöm, és már annyi is neki!”

Emilio pedig megtanulta: a legfontosabb, hogy tartsa a távolságot. Ha mégis közel kerül az ellenség, és nem tudja kivédeni, akkor is támaszkodhat a testőrökre.

A frissen tanultakat aztán Szentendrén élesben is tesztelték: ennek keretében egy háromautós konvoj középső gépjárművében menekítették ki a családot az imitált szorult helyzetéből, egy lőfegyveres támadótól.

Eközben a címlapon

„Tudtuk, hogy ez egy bemutató, de annyira élethű és profi volt, hogy az ember tényleg egy akciófilmben érezte magát. Még vaktöltényekkel is lövöldöztek” – mondta el Emilio.

A Sláger TV Drága családom című sajátgyártású műsora minden hétköznap 21 órától tekinthető meg.