ÉLETMÓDI

Emiatt a 7 férfiszokás miatt szakítanak a nők

Sokszor elég pár apróság, hogy a nő azt mondja: nem bírja tovább. Ezek a hétköznapi dolgok ráadásul folyton ismétlődnek, így nem csoda, ha csak hosszú idő után jön rá a nő, hogy ezt nem akarja...
  • Szerző: jd

Sokszor a férfiak teljesen értetlenül fogadják, amikor a barátnőjük közli, hogy vége mindennek, hiszen egészen úgy festett, hogy minden rendben van a kapcsolatban. Ami általánosságban lehet, hogy úgy is volt, de vannak kisebb szokások, tulajdonságok, amiket hosszú ideig, akár évekig is tűr a nő, nyeli a haragját, aztán angolosan távozik.

1. Nem bírják a férfihisztit

Bizony, a férfiak is gyakran beleesnek ebbe a hibába: egyik nap kenyérre lehet kenni, másik nap pedig a nő lábujjhegyen kell, hogy járjon körülötte, mert mindenbe beleköt a párjuk. Az erősebb nem tagjainak is lehetnek rosszabb napjaik, és nem szégyen elmondani a nőnek, hogy mi a helyzet. Ugyanis a nők sokkal szívesebben meghallgatják a férfit, minthogy elviseljék a folyamatos érzelmi kitöréseket.

2. Amikor a pasi nem egy lepedőakrobata

Vannak helyzetek, amikor hiába van meg az összhang, a szex csapnivaló, a nő tehernek és feladatnak érzi a szerelmeskedést. A nők nagy része szégyelli elmondani, mire van szükségük az ágyban, ezért sokszor a férfiakra hárul a feladat, hogy kérdezzenek, és figyeljék a nő reakcióit.

3. Bosszantó, ha hallgat

A nőket iszonyatosan fel tudja bosszantani, ha a férfi minden alkalommal, amikor beszélgetést kezdeményeznek, csak odamorog egy igent vagy egy nemet, vagy továbbra is a kijelzőt vagy a monitort bújja, és semmit nem lehet vele megbeszélni. A dolgot csak tetőzi, ha a randik között a férfi egyáltalán nem jelentkezik telefonon, és nem is válaszol a nő hívásaira.

4. Ha mindent egyedül tervez meg

Elsőre még romantikus lehet a nő számára, ha a férfi spontán megszervez egy vacsorát, és fél óra múlva az étteremben is ülnek – de ha soha nem kérdi meg a párját, hogy mikor ér rá, vannak-e már tervei estére, azt hosszú távon egy nő se szereti. A nők ugyanis szeretik előre megtervezni a programjaikat, és többet is kell készülődniük egy alkalomra, mint a férfiaknak.

5. Folyton a haverokkal lóg

A nők többségének nincs kifogása az ellen, ha a párjuk elmegy a barátokkal is szórakozni; de ha soha nincs ideje a kapcsolatra, vagy az éjszaka közepén ér haza minden nap a buliból, akkor hamar útilaput kötnek a pasi talpára.

6. Amikor folyton hazudozik

A kegyes hazugságokat mindenki elnézi, de ha a pasi notórius hazudozó, főleg, ha henceg, az taszítja a nőket. A többségük azt se szereti, ha a férfi kíméletből nem árul el valamit; inkább néznek szembe a valósággal.

7. Amikor a férfi munkamániás

A nők ugyan imádják, ha egy férfi szereti a munkáját, és lelkesen csinálja, de azt nagyon nehezen viselik, ha a férfi emiatt elérhetetlen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?