KÜLFÖLD

Saját au­tója cso­mag­tar­tó­já­ban ta­lál­ták meg a 23 éves el­tűnt nő holt­tes­tét

A fran­cia ügyész­ség egy pa­kisz­táni il­le­gá­lis be­ván­dor­lót gya­nú­sít a 23 éves fran­cia di­ák­lány meg­ölé­sé­vel.
  • Szerző: WM

Az ügyben eljáró francia nyomozók megerősítették, hogy gyilkosság áldozata lett a 23 éves Sandra B., akinek holttestére a saját kocsija csomagtartójában találtak rá. A kezdetben eltűntként kezelt fiatal nőt megfojtották. A rendőrség arra azonban még nem tudja a választ, hogy mi lehetett a gyilkos indítéka, mivel nemi erőszakra utaló jeleket, sérüléseket nem találtak a holttesten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A créteili ügyészség egy 33 éves pakisztáni származású illegális bevándorlót vádolt meg, ellene többek közt emberrablás és gyilkosság gyanúja miatt indítottak eljárást. A 23 éves áldozatról annyit lehet tudni, hogy tanulmányai mellett egy olyan cégnél dolgozott, amely fagylaltokat szállított egy francia üzletláncba. A fiatal nő telefonjának cellainformációiból kiderült, hogy utoljára abban az üzletben adott jelet a készülék, ahol a feltételezett elkövető is dolgozott. A pakisztáni migráns jegyet foglalt egy Olaszországba tartó gépre azon a napon, amikor a holttest előkerült.

A hatóságoknak ez azonnal gyanús lett, így nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene. Azt azonban 24 órán belül visszavonták, mert a férfi feladta magát .