INSIDER

El­tűnt a ko­ro­na­tanú a bu­da­pesti mig­ránserő­szak ügyé­ben

A tet­tes meg­van, de a ko­ro­na­tanú el­tűnt! El­fog­ták Auszt­ri­á­ban az afgán férfit, aki va­sár­nap haj­nal­ban Bu­da­pes­ten sze­xu­á­lis aktus el­tű­ré­sére kény­sze­rí­tett egy 21 éves ma­gyar lányt egy dön­eres gyors­ét­te­rem sze­mély­zeti mos­dó­já­ban. A Ri­post meg­sze­rezte a biz­ton­sági ka­me­rák fel­vé­te­leit, és ki­de­rült: az ét­te­rem egy másik al­kal­ma­zottja több­ször is oda­ment hall­ga­tózni, de nem tett sem­mit! A fi­a­tal férfi azóta el­tűnt...
  • Szerző: Ripost

A brutális videófelvételekből kiderül: miközben az afgán migráns erőszakoskodott a lánnyal a mosdóban, egy kollégája felfigyelt a kiszűrődő zajokra.

Fotó: Police.hu
EZT OLVASTAD MÁR?

A biztonsági kamera felvételén, amit a megszerzett, tisztán látszik, hogy 10 perccel azután, hogy az erőszakoskodó, Ahmad Bilal Safradi magára és a lányra zárta a vécéajtót, feltűnik a Döner Kebab Express egyik alkalmazottja a személyzeti mosdó folyosóján.

A cég fekete egyenpólóját viselő, fiatal, szakáll nélküli dolgozó láthatólag furcsállja a kiszűrődő zajokat, majd odaáll a mosdó ajtaja elé, ami mögött éppen zajlik az erőszak. Hallgatózik, de nem hív segítséget, csak elszalad.Miután elszaladt, percekkel később ismét feltűnik a felvételen és hallgatja a kiszűrődő hangokat, majd lekapcsolja az egyik teremben a villanyt és eltűnik. A beszűrődő fények lassan megszűnnek, vélhetően – mivel épp zárni készült az üzlet –  összepakolt a gyorsétteremben és távozott.

Az eset óta többször is jártunk a kebabozóban, de ezt a fiút azóta nem láttuk dolgozni. Lehet, hogy ő is lelépett, mint a tettes, aki pár tízezer forintot felmarkolva a kasszából Ausztriába menekült? Ha így tett, rosszul tette, mert ő lehet az ügy koronatanúja! A bíróságon az ilyen ügyekben általában egy ember szava áll szemben egy emberével, itt most a tanú szava döntő lehet.

Kíváncsi vagy, hogyan működik a kiadatás? Az is érdekelne, hogy a 21 éves magyar lánynak találkoznia kell-e az erőszakolójával? Akkor keresd a szerdai Ripost naplapot az újságárusoknál!