FÜLES

El­szólta magát az apuka: meg­szü­le­tett a ma­gyar szí­nésznő első gyer­meke

Meg­szü­le­tett Kiss Ra­móna és Lékai Máté gyer­meke.
  • Szerző: Ripost

Lékai Máté és párja, Kiss Ramóna augusztus elején jelentették be, hogy babát várnak. A kicsi pedig vasárnap, január 20-án meg is született.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok!” – mondta Lékai Máté, a magyar kézilabda-válogatott játékosa Lars Bruun Mortensennek a Magyarország–Tunézia vb-meccs után.

„Nagyon nehéz volt, szinte semmit sem aludtam, hiszen játszottam az előző mérkőzésen, meccs után meg nem jön álom a szememre, ezt követően jött nagyon korán a hazaút és a repülés. De visszaértem és nyertünk! Ami reggel történt, az a legfontosabb. Ez pedig a második legfontosabb” – folytatta az NSO szerint.

Lars Krogh Jeppesen, a dánok volt válogatott játékosa és a DR Sport riportere vázolta fel Lékai vasárnapját: 4.30-kor repült Billundról Budapestre, reggel megszületett a kisfia, 12.30-ra visszaért Herningbe, 18 órakor pályára lépett Tunézia ellen, bő másfél órával később pedig megválasztották a mezőny legjobbjának a 26–21-es magyar siker után, melyben hét góljával főszerepet vállalt.

A kicsi egyébként a Noé nevet kapta.