HARCÉL

Elszabadult rénszarvas okozott káoszt egy karácsonyi vásáron

Megvadulva vágtázott végig Notthingham utcáin egy elszabadult rénszarvas, és ezzel bizony jókora riadalmat keltett. A patás az egyik szupermarket karácsonyi rendezvényéről iszkolt el, miután halálra rémült egy autó dudájától. Ámokfutása végén egy kertben találták meg, és egyből sztár lett!
  • Szerző: Doris

Élő dekorációként szerepelt egy nottinghami karácsonyi vásáron az a rénszarvas, ami később jókora káoszt és felfordulást okozott a rendezvényen. Az állat egy darabig nyugodtan tűrte a kíváncsiskodó tömeget, ám egy autó dudájától teljesen megvadult.

Annyira megijedt az éles hangtól, hogy eltépte kötelét és eszét vesztve kimenekült a szupermarketből, egyenesen az utcára.

A járókelők szerint a patás ámokfutása majdnem szomorú véget ért,  amikor majdnem elütötte egy busz. Miután sikerült megúsznia az ütközést, futásnak eredt, és végignyargalt az utcákon, a lakók nem kis meglepetésére.

Nagyon ijedtnek tűnt az állat, megállás nélkül rohangált fel-alá. Egy busz ráadásul majdnem elgázolta. Nagyon bizarr látvány volt!

- mesélte egy meglepődött lakos az Independentnek.

A nem kis riadalmat keltő rénszarvast végül egy kertben találták meg, lenyugodva, sértetlenül. Gondozói egyből vissza is vitték őt a vásárba, azóta pedig akkora sztár lett, hogy mindenki a szökevény szarvassal akar szelfizni.