HARCÉL

El­sza­ba­dult rén­szar­vas oko­zott ká­oszt egy ka­rá­cso­nyi vá­sá­ron

Meg­va­dulva vág­tá­zott végig Not­thin­gham ut­cáin egy el­sza­ba­dult rén­szar­vas, és ezzel bi­zony jó­kora ri­a­dal­mat kel­tett. A patás az egyik szu­per­mar­ket ka­rá­cso­nyi ren­dez­vé­nyé­ről isz­kolt el, mi­u­tán ha­lálra ré­mült egy autó du­dá­já­tól. Ámok­fu­tása végén egy kert­ben ta­lál­ták meg, és egy­ből sztár lett!
  • Szerző: Doris

Élő dekorációként szerepelt egy nottinghami karácsonyi vásáron az a rénszarvas, ami később jókora káoszt és felfordulást okozott a rendezvényen. Az állat egy darabig nyugodtan tűrte a kíváncsiskodó tömeget, ám egy autó dudájától teljesen megvadult.

Annyira megijedt az éles hangtól, hogy eltépte kötelét és eszét vesztve kimenekült a szupermarketből, egyenesen az utcára.

EZT OLVASTAD MÁR?

A járókelők szerint a patás ámokfutása majdnem szomorú véget ért,  amikor majdnem elütötte egy busz. Miután sikerült megúsznia az ütközést, futásnak eredt, és végignyargalt az utcákon, a lakók nem kis meglepetésére.

Nagyon ijedtnek tűnt az állat, megállás nélkül rohangált fel-alá. Egy busz ráadásul majdnem elgázolta. Nagyon bizarr látvány volt!

- mesélte egy meglepődött lakos az Independentnek.

A nem kis riadalmat keltő rénszarvast végül egy kertben találták meg, lenyugodva, sértetlenül. Gondozói egyből vissza is vitték őt a vásárba, azóta pedig akkora sztár lett, hogy mindenki a szökevény szarvassal akar szelfizni.

Fotó: Twitter
Fotó: Twitter
Eközben a címlapon