FÜLES

Elő­ke­rült az el­hunyt ma­gyar szí­nésznő vég­ren­de­lete

Már-már film­be­illő, ahogy fo­ko­zó­dik a káosz, a más­fél hete, tra­gi­kus hir­te­len­ség­gel el­hunyt Né­medi Mari sok­mil­liós ha­gya­téka körül. Most elő­ke­rülni lát­szik az el­tűnt vég­ren­de­let, rá­adá­sul egé­szen meg­döb­bentő, ki ál­lítja, hogy nála van.
  • Szerző: Buster

Ahogyan arról a is beszámolt, a múlt hét csütörtökön elhunyt színésznő, Némedi Mari jelentős ingatlanvagyont hagyott hátra. Egy darabig úgy tűnt, hogy elkerülhető az örökösödési hercehurca, hiszen a színésznőnek mindössze két egyenes ági rokona van, mégpedig a testvérei. Harmadik testvére már nem él, így a rá eső rész, jog szerint annak két gyermekét illetné. Ugyanakkor időközben kiderült, hogy Mari írt egy végrendeletet, melyet több közeli barátjának is megmutatott, de az irat eltűnt a színésznő szilasligeti házából. Így csak kevesek előtt ismert, hogyan rendelkezett életében.

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most pedig amolyan filmes váratlan fordulatként, feltűnt Terry Black azaz Rácz Károly, aki éveken át volt közeli jó barátja a színésznőnek, és állítja, nála van Némedi egyetlen és hitelesített végrendeletének másolata. A tartalmát ugyan nem ismeri, de a napokban készül átadni azt egy ügyvédnek, akinél véleménye szerint az eredeti található. A transzvesztita előadó egyébként kültag a Mari Bt-jében, ugyanakkor Terry cáfolja, hogy bármilyen módon részesülni szeretne az örökségből.

"Én nem kívánok vitatkozni, de valótlan amit írtak. Olyannyira, hogy ezt minden barátja, ismerőse tudja. Decemberben azért utaztam haza, hogy az ügyvédnél aláírjam neki a papírt, hogy a Bt.-ben továbbra is ketten vagyunk."

Sőt a telefontársaság is igazolhatja, hogy napi kapcsolatban voltunk.

"Ha nem így lenne, miért hívott volna fel még az utolsó reggel is? Én annyit kértem a halála után, hogy a Bt. számlatömbjeit vigyék el az ügyvédhez, hiszen 15-éig le kell adni a bevallást” - írta Terry Black kollégánknak, majd nagy bejelentést tett. "A végrendelet, nem tűnt el. Nálam van a másolat és hiteles. Az eredeti pedig az ügyvédnél van. Hazudnék, ha azt mondanám, tudom mi áll benne. Egy borítékban van lezárva, és szombaton adom át az ügyvédnek."