SHOWBIZ

El­ké­pesztő pletyka ka­pott szárnyra Fri­de­ri­kusz Sán­dor­ról!

Meg­lepő be­jegy­zésre buk­kant a Ri­post Hajdú Péter Fa­ce­book-profil­ján. Egy apuka, aki­nek kisfia egy­kor sze­re­pelt Az ének is­ko­lája című te­het­ség­ku­ta­tó­ban, ala­po­san ki­tá­lalt Fri­de­ri­kusz Sán­dor­ról. Vajon igaz lehet az el­ké­pesztő tör­té­net?
  • Szerző: Doris

Néhány napja robbant a hír, hogy Friderikusz Sándor otthagyja a TV2-t, így az Összezárva Friderikusszal című műsorának sem lesz folytatása. A tapasztalt tévés annak ellenére intett búcsút a csatornának, hogy a műsor producere, Hajdú Péter már egy kész vagyont költhetett az előkészületekre.

Kettejük zavaros ügye a nézőkből is heves indulatokat váltott ki: ki Fridi, ki Hajdú pártján áll. Arra azonban mi sem számítottunk, hogy egy apuka egy megdöbbentő történetet oszt meg Hajdúval, ráadásul pont a Facebookon, ahol bárki elolvashatja!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
(Fotó: TV2)
(Fotó: TV2)

A sztori lényege, hogy a férfi kisfia egykor szerepelt Az ének iskolája című tehetségkutatóban, ahol Friderikusz volt az osztályfőnök. Ezek után állítólag Sándor saját otthonában kereste fel a családot, hogy kifaggassa őket a műsorról, sőt, anyagi helyzetükre vonatozó kérdéseket is feltett a szülőknek!

Később - a férfi szerint - Fridi arra kérte őt, hogy szedjen össze minden számlát és elmaradott csekket, majd önként vállalta, hogy kifizeti a család tetemes tartozását! Erre azonban állítólag sokáig nem került sor. Utána is csak részben.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A történetből kiderül, hogy Fridi végül mégis utalt 100 000 forintot az apának, hogy indítsa el belőle saját vállalkozását, majd két hónap múlva még egyszer ennyit. Ezek után a tévés egyik alkalmazottja egy furcsa kéréssel kereste meg a meglepett családfőt.

"Nem kell mindenről névre szóló számlát kérned,elég ha tételesen leírod, hogy mit mire költöttél"

Eközben a címlapon

- hangzott a nem várt utasítás, aminek a férfi állítólag eleget is tett. Majd nem várt dolog történt:

"Felhívott a Sándor állítólagos ügyvédje (de most már kiderült,hogy nem ügyvéd csak egy könyvelő), hogy megszegtem a szerződésben foglaltakat, mert nem küldtem el a névre szóló számlákat a második 100.000 Ft utalása után, ezért a Friderikusz Alapítvány megszünteti a támogatást."

- folytatta a férfi a megdöbbentő történetet.

Vállalkozását így végül nem sikerült beindítania, ám hogy a történetet miért Hajdú oldalán kellett megosztania, arra nincs igazán magyarázat. Már ha igaz a sztori...