MAMAKLUB

El­ké­pesztő vi­hart ka­vart a neten az anyuka fo­tója, nép­ha­rag zú­dúlt rá

Pedig csak egy­éves kisfia szü­le­tés­napi fo­tó­ját tette közzé egy kis­mama cso­port­ban. Elő­ször el­hord­ták min­den­nek, majd ki­til­tot­ták. Nem érti, miért ilyen rossz­in­du­la­túak az em­be­rek... Bi­zarr fotók kö­vet­kez­nek!
  • Szerző: Z.K.

Egy ausztrál anyuka olyan képsorozatot közölt kisfia egyéves születésnapjáról, ami mindenkinél kiverte a biztosítékot. A brisbane-i Amy Louise ugyanis a gyerkőcnek egy agyat utánzó horrortortát adott ajándékba. Majd kiment egy fotóssal és a gyerekkel a természetbe, és sorozatot készítettek arról, ahogy a baba feltrancsírozza az „agyat”, és kézzel-lábbal megeszi. Amint közzétette a felvételeket, a nezetők felháborodott kommenteket zúdítottak rá. Amy pedig elmesélte, miért így ünnepelték a kisfiú születésnapját.

Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kisfiú nehezen jött világra, és születése után azonnal megállt a szíve.  Amy halálosan megrémült, élete legrosszabb élménye volt, hogy nem hallotta felsírni a csöppséget – ennek ellenére reménykedve és szorongva figyelte, ahogy az orvosok próbálták újraéleszteni az újszülöttet. 13 percig küzdöttek a kisfiú életéért, akit végül sikerült visszahozni. A babát csak négy nappal később vehette a karjaiba, és a nő már akkor úgy gondolt a gyerekre, mint egy zombi babára.

Ezért készíttetett zombis tortát a kicsinek, amit hagyott, hogy a kisfiú kézzel egyen meg. Az így készült fotókat közzétette a közösségi médiában, azzal a szöveggel, hogy ez nem rosszabb, mint a tipikus, műtermi meztelen babafotók. Sőt, sokkal viccesebb és kreatívabb, ráadásul személyes: hiszen az apukával mindig is „kicsi zombiként” emlegetik a gyereket.

Amyt kitiltották az anyukáknak való Facebook-csoportból, miután megosztotta ott a felvételeket. Obszcének, undorítónak nevezték őket, és azt mondták, veszélyezteti vele a kisfia egészséges szellemi fejlődését. Ő máshogy látja: az őt támadó anyák szerinte trollok, akiknek nincs jobb dolga, mint másokkal foglalkozni. Ő és a családja boldog, és a kisfiú fejlődésével semmi gond nincs.