MAMAKLUB

El­ké­pesztő vi­hart ka­vart az anyuka fo­tója, dur­ván be­szól­tak neki a nők

Az anyuka va­cso­rát ké­szí­tett a gye­re­ke­i­nek, de va­la­mit na­gyon be­né­zett. A vég­ered­ményt azért le­fo­tózta és meg­osz­totta a neten. A kép aztán ki­verte a biz­to­sí­té­kot a többi anyu­ká­nál, meg­in­dult a szi­tok­ára­dat...
  • Szerző: SK

Felrobbantotta az internetet egy anyuka Facebook posztja: tésztát főzött a két kisgyermekének, és csak akkor vette észre, mekkora hibát követett el, amikor már a gyerekek ették a finomságot. Rebecca ugyanis azt hitte, a tésztadarabok mosolygó fejeket utánoznak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A vicces tésztában ugyanis nem mosolygó arcok, hanem pici péniszek voltak, és a fiatal anyukát sokkolta a látvány, ahogy a három éves és a hét hónapos gyerekei falatozzák.

Suggully Stevenson (@picturesitakethatarefun) által megosztott bejegyzés,

Gondolta, megosztja a Facebookon, mekkora hibát követett el – és a java csak ezután jött. A megosztásban leírta, hogy valószínűleg az év anyukája díjat nem ő nyerné el idén. Hozzátette, hogy a hároméves gyerkőc látta meg a tésztát a piacon a „mosolygó arcokkal”, és kérte, hogy vegyenek ilyet.

SWEETVIEWS.SK (@sweetviews.sk) által megosztott bejegyzés,

Az internet népe imádta a posztot: összesen kétszázezren osztották meg, és rengetegen kommentelték. A többség viccesnek találta a helyzetet, de sokan elkezdték piszkálni az anyukát, amiért sima tésztával eteti a gyerekeket. Azt is felrótták neki, hogy észre kellett volna vennie a hibát, már a piacon, és kötözködni kezdtek vele, hogy nyilván nem is gondoskodik megfelelően a gyerekeiről. Az anyuka egy ideig mentegetőzött, de aztán feladta, és törölte a posztot.