HŰHA

El­ké­pesztő, mit mon­dott duz­zadó mel­le­i­ről a dögös du­ci­mo­dell

Hi­he­tet­len, de már ak­ko­rára nőt­tek ido­mai, hogy or­vos­hoz kel­lett for­dul­nia. Óri­ási mel­lei fi­zi­kai fáj­dal­mat okoz­tak neki.
  • Szerző: Ripost

Az angliai modell és műsorvezető, Kelly Brook elárulta, hogy sürgősen diétába kellett kezdenie, mert telt idomai már fizikai fájdalmat okoztak neki - írja a Daily Star.

Kelly eléggé meghízott, így aztán mellei is még nagyobbra nőttek, amitől viszont állandó hátfájás gyötörte. Ez pedig odáig fajult, hogy végül csontkovácshoz kellett fordulnia a tünetek enyhítéséért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A modell arról is beszélt, hogy a plusz kilók miatt gyakran vékonyabbra szerkesztette magát a közösségi oldalakon közzétett fotókon, és olyannyira nem tudta elfogadni a súlygyarapodást, hogy még a házvezetőnőjét is megvádolta, hogy biztosan bevesz a nadrágjaiból. Mint mondta, teljesen elvesztette az alakját: melleire már jóformán semmilyen ruhadarabot sem tudott felhúzni, a dereka eltűnt, az arca pedig olyan volt, mint egy léggömb.

Kelly végül lemondott a cukorról, a desszertekről és az alkoholfogyasztásról, valamint kisebb adagokat kezdett enni. De a felismerésig hosszú út vezetett, amit tovább nehezített, hogy felbontották az eljegyzést a vőlegényével.De most már jobban érzi magát, bár tudja, hogy sosem lesz olyan vékony, mint tíz évvel ezelőtt.