KÜLFÖLD

El­ké­pesztő, mit mű­velt a pros­ti­tu­ált, aki nagy bajba ke­rült a ko­csi­ban

A fi­a­tal nőre nem sok­kal ké­sőbb sok­kos ál­la­pot­ban ta­lál­tak rá, de a férfi még nála is rosszabb ál­la­pot­ban volt.
  • Szerző: Ripost
Illusztráció.
Illusztráció.

Támadója ellen fordította saját kését egy 23 éves romániai prostituált a franciaországi Mulhouse-ban pénteken este.Pénteken éjfél körül egy kocsi húzódott le a franciaországi Mulhouse egyik utcáján „dolgozó” 23 éves romániai utcalány mellett. Az autóban ülő középkorú férfi gyorsan megegyezett a lánnyal, aki beült a kocsiba. Csakhogy amint az ajtó becsukódott a férfi nekiesett a román nőnek egy késsel, aki a védekezni próbált.

Több helyen is megvágta a támadója, mielőtt a nőnek a dulakodás hevében sikerült megkaparintania a kést és a férfi nyakába szúrnia azt.Ezután elmenekült a és segítséget kért - írja a Maszol. A rendőrök sokkos állapotban találtak rá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Támadója az autó mellett feküdt, még súlyosabb állapotban. A támadó azonosítása után derült ki, hogy az 54 éves férfi 3 hónappal korábban szabadult az ensisheimi börtönből, ahol nemi erőszakért és gyilkosságért kapott 30 éves büntetését töltötte le.Hétfőn bíróság elé állították a férfit, a bíró elrendelte előzetes letartóztatását.