NÍNÓ

El­ké­pesztő, mi­csoda fegy­ver­ar­ze­nált ta­lál­tak Do­mi­nik­nál

13 darab éles lő­szert is tar­tott a fi­a­tal, emel­lett még grá­ná­to­kat, lég­pus­kát is tar­tott ott­hon!
  • Szerző: RIPOST

A helyi járőrök Oroszlányon figyeltek fel egy parkoló kocsira még augusztus 1-jén késő este. A rendőrök megállapították, hogy az autót korábban kivonták a forgalomból, valamint azt is, hogy a rendszáma egy másik gépkocsihoz tartozik.

A rendőrök ekkor elindultak, hogy felkutassák a tulajdonost, akit a lakásán meg is találtak.

EZT OLVASTAD MÁR?

A járőröknek a férfi elmondta, hogy nincs jogosítványa, ennek ellenére közlekedett a kocsival. A rendőrök R. Dominik lakásán kutatást végeztek, amelynek során az egyik szobában gránátokat, légpuskát és lőszereket találtak. A Készenléti Rendőrség helyszínre kiérkező tűzszerészei megállapították, hogy a gránátok és a puska hatástalanított, a talált lőszerek közül azonban 13 darab éles.

Fotó: Police.hu

R. Dominikot a rendőrök előállították, kábítószergyorstesztet alkalmaztak vele szemben, amely pozitív lett. A 24 éves férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette, kábítószer birtoklása vétség és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Az ügyben az Oroszlányi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a Tatabányai Járási Ügyészségnek megküldte.