KÜLFÖLD

El­ké­pesztő, mennyi pén­zért ron­totta el pá­ci­ense mel­lét az olasz ál­se­bész

Üsz­kö­sö­dik a mell­bim­bója annak a nőnek, aki­nek a mell­na­gyob­bító mű­tét­jét a nyolc osz­tályt vég­zett olasz pa­ko­lóőr vé­gezte el 800 ezer fo­rin­tért. Több nőt is meg­mű­tött Ro­má­ni­á­ban, csoda, hogy so­káig nem bu­kott le. Iszo­nya­tos pén­ze­ket ke­re­sett, ki­hall­ga­tá­sára 240 ezer fo­rin­tos Louis Vu­it­ton tás­ká­val ér­ke­zett

Sorra bukkannak elő a páciensek, akiknek a műtétjét elrontotta a magát plasztikai sebésznek kiadó, nyolc osztályt végzett olasz parkolóőr, Matteo Politi. Rémtörténeteiket egy igazi plasztikai sebész, Radu Ionescu tette közzé internetes oldalán. Az egyik nő a kötés levétele után tudta meg, hogy a 2500 euróért, azaz 800 ezer forintért elvégzett műtét eredményeként eltűnt a mellbimbója, és csúnya heget visel.

EZT OLVASTAD MÁR?

„ Nemcsak esztétika problémáról van szó, az erek is súlyosan megsérültek a kontár munka miatt" - mondta az Adevarul című román lapnak az orvos. „Ráadásul a helyreállító műtétre legalább egy évet kell várni a gyógyulási idő miatt."

Az orvos szerint elkezdett üszkösödni a mellbimbó, a károsodás valószínűleg maradandó lesz.

Egy orrplasztikát 1500 euróért, közel félmillió forintért végzett el az álorvos.

Ennyi pénzért az orrom úgy néz ki, mint egy rántott hús

– panaszkodott a Libertatea lapnak egy volt páciens, aki a híreket látva jött rá, hogy őt is az álsebész műtötte meg.

A szájfeltöltést 800 euróért, azaz 250 ezer forintért vállalta a csaló. Egy politikus feleségének ráncfelvarrást csinált, majd, amikor a nő nem volt elégedett az eredménnyel, páciense életkorára hivatkozott. A 60 éves asszony is most jött rá, hogy kontár kezébe került.

Eközben a címlapon

Adriana Bahnuteanu román énekes azt mesélte az Observatornak, hogy ő elégedett volt, Matteo megnyerő személyisége lenyűgözte őt, akkor fel se tűnt neki, hogy kesztyű nélkül botoxolt....

Egy bukaresti plasztikai sebész szerint a szélhámos a YouTube-ról tanult meg műteni. A közösségi oldalon rengeteg oktatóvideó van, egyesek nagyon részletesek. A magánklinikákon valószínűleg úgy gondolták, hogy akinek az életrajzában az szerepel, hogy az Egyesült Államokban szerzett diplomát, majd az Egyesült Királyságban, Spanyolországban és Olaszországban dolgozott, tele van referenciaképekkel, az csak jó sebész lehet, elfogadták a hamisított koszovói diplomát.

Elképesztő, hogy az álsebész végül min bukott le, a további részletek a pénteki Ripost napilapban! Az újságban arról is olvashat, hogy Magyarországon előfordulhat-e hasonló eset.