TESTFACTOR

30 napos plank ki­hí­vás! Döb­be­ne­tes át­ala­ku­lásra szá­mít­hatsz... Fotók!

A plank fan­tasz­ti­kus vál­to­zá­so­kat hoz! Most meg­mu­tat­juk, mit ér­hetsz el, ha ezt az egy­szerű gya­kor­la­tot 1 hó­na­pig be­épí­ted min­den­nap­ja­idba.

A planking a legegyszerűbb, mégis legtökéletesebb megoldás, ha látványos változásra és izmos hasra vágysz. Hogy miért? Azt máris elmondjuk. De hogy igazán lásd, milyen eredményekre számíthatsz, olyan fotókat mutatunk, melyek 1 hónapnyi planking változásait mutatják meg - méghozzá valódi, hétköznapi nőkön.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Ez a saját testsúllyal végzett gyakorlat nem véletlenül lesz egyre népszerűbb. Rövid idő alatt élvezheted a sikerélményt, ráadásul nem kerül pénzedbe és túl sok idődbe sem.

2. Hasizmod fontos szerepet tölt be egész testeden, hiszen támaszt nyújt hátadnak és gerincednek is, a planking pedig kiváló megoldás, hogy törzsedet és hátadat is erősítsd egyúttal.

3. Építsd be a napi rutinodba. Először elegendő mindössze 20 másodperc, majd fokozatosan növeld a gyakorlat időtartamát 10 másodpercekkel, minden 3. alkalom során.

4. Minden héten építs be 2 nap pihenést és regenerálódást is, ne feledkezz meg ezen kívül a nyújtásról sem!

5. A planking egyaránt erősíti és formálja a haránt, az egyenes és a ferde hasizmot, valamint a a hátizmodat és a farizmodat is.

Eközben a címlapon

6. Szálkásít, formálja a tested, segít elkerülni a hát- és gerincfájdalmakat, ráadásul még az anyagcserédet is gyorsítja.

És hogy hogyan kivitelezd a programot? Nincs más teendőd, mint néhány percet áldozni rá a mindennapjaidból. Először is lássuk, hogyan néz ki a helyes és követendő póz, melyet a planking során kell alkalmaznod.

Tested tartsd egyenesen, feszítsd meg has-, törzs-, far- és lábizmaidat a helyes kivitelezéshez. Könyökkel tartsd magad stabilan, fejed és nyakad legyen laza, tekinteteddel a földre nézz és ügyelj arra, hogy vállad ne húzd mereven a nyakadba.

1.-2. nap: 30 másodperc

3-4. nap: 40 másodperc

5. nap : pihenés

6.-7. nap: 50 másodperc

8. nap: pihenés

9.-10. nap: 60 másodperc

11.-12. nap: 90 másodperc

13. nap: pihenés

14.-15. nap: 120 másodperc

16. nap: pihenés

17.-18. nap: 150 másodperc

19. nap: pihenés

20.-21.-22. nap: 180 másodperc

23. nap: pihenés

24.-25. nap: 220 másodperc

26. nap: pihenés

27.-28. nap: 240 másodperc

29. nap: pihenés

30. nap: 240 másodperc - vagy ameddig csak bírod...!