TESTFACTOR

El­ké­pesztő! Fit­nesz­sztár lett a duci nőből! Ez­rek­nek segít!

So­ka­kat ins­pi­rál a duci nő, aki meg­osztja az in­ter­ne­ten a küz­del­mét a plusz­ki­lók ellen. Sarah úgy érzi, csak a tel­jes igaz­ság adhat erőt má­sok­nak is. Így ő tény­leg a va­ló­sá­got mu­tatja.
  • Szerző: Z.B.

Sarah Sapora soha nem sportolt, és mindig ülőmunkát végzett. Amikor 2015-ben az anyukája és az apukája is megbetegedett, és folyamatosan bejárt hozzájuk a kórházba, azon kapta magát, hogy egyáltalán nem bírja a teste ezt a napi rohangálást. Fájtak a térdei, és majdnem kiköpte a tüdejét. Ekkor elhatározta, hogy megváltoztatja az életét, és sportolni kezd. Teljesen beépítette a mozgást a hétköznapokba, megszerette az edzéseket, és már nem is tudná elképzelni máshogyan az életét.

Fotó: Instagram
EZT OLVASTAD MÁR?

Sarah még messze van a kitűzött céljától, de már így is rengeteg kilótól megszabadult, és teljesen átalakult a teste. 138 ezren követik az Instagramon, ducisága ellenére igazi fitneszkirálynő vált belőle az interneten.

Azt vallja, hogy fontos, hogy lássák a vele egy cipőben járó nők, hogy az edzés nehéz, nem áll mindig tökéletesen a hajad, és dől rólad a víz. De nagyon jó érzés tenni magunkért, és a sport utáni boldogság nem hasonlítható semmihez. Sosem szabad feladni, mert mindig lehet változtatni az életünkön, mindenki elérheti az álmait.

Bármilyen is jelenleg a testünk, szeressük, és legyen önbizalmunk. Miközben haladunk az utunkon, érezzük jól magunkat a bőrünkben, mert ha gyűlöljük valamelyik testrészünket, akkor mérgezzük a lelkünket - hirdeti Sarah.

A fitneszkirálynő bár már rengeteg kilótól megszabadult, még közel sem ért az út végére. Az biztos, hogy sok nő tanulhat tőle, ha önbizalomról van szó, hiszen egy falatnyi fürdőruhában is úgy pózol, mint aki tényleg büszke önmagára, testére és elért eredményeire.

Eközben a címlapon