EZO

El­ké­pesztő égi je­len­ség kö­ze­leg, ez az év­szá­zad szen­zá­ci­ója

Rop­pant nagy erejű hold­fo­gyat­ko­zás jön, ne ma­radj le róla te sem! Is­merd meg a vér­hold ha­tá­sait, hogy még ide­jé­ben fel tudj ké­szülni!
  • Szerző: F. E.

A július 28-án esedékes teljes holdfogyatkozás az egyik leghosszabb és leglátványosabb égi jelenség lesz - hatása viszont minden korábbinál erősebb.

Holdfogyatkozás során a Föld a Nap és a Hold között halad el, így a Föld árnyéka a Holdra vetül. A mostanihoz hasonló, különleges látványt az okozza, hogy a Nap fénye a Föld légköréről verődik vissza, így a Hold vöröses fényben izzik - akárcsak a Nap szokott naplementekor. Ezért is hívják ezt a jelenséget vérholdnak. Ám a mostani időszak nemcsak a vérhold miatt fontos! Hihetetlen sok  égi jelenség halmozódik fel ezekben a hetekben - július két holdfogyatkozás, augusztus részleges napfogyatkozás - mindez pedig jelentős változásokat és átalakulásokat jelez. Mindezek hatása pedig annyira intenzív, hogy  nehéz nem észlelni. De személyünkre vonatkozóan mégis mit várjunk?

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Nagy szükség lesz arra, hogy kiegyensúlyozzuk magunkat és középpontba kerüljünk mindazokkal az energiákkal, melyek utunkba kerülnek.

Ha visszatekintesz az év elejére - az akkori részleges holdfogyatkozás is erősen éreztette hatását, -  és az azóta eltelt időszakra...hmmm, bármi is zajlott ezalatt, az most bezárul. 

Lehet, hogy mindaz, ami januárban foglalkoztatott és egy bizonyos irányba terelte az életed, az most egy teljesen más módon tér vissza.  Hidd el, képes leszel egyszer s mindenkorra megoldani a dolgokat.

Lapozz a folytatáshoz!