INSIDER

El­ké­pesztő dol­got üzent a busz­so­fő­rök­nek a ha­lálra gá­zolt lány édes­anyja

Kecs­ke­mé­ten gá­zolt ha­lálra egy lányt a busz­so­főr. Ad­ri­enn éppen a fod­rász­tól ment ha­za­felé, ami­kor a tra­gé­dia tör­tént...
  • Szerző: Ripost

A Kecskeméten halálra gázolt 23 éves lány édesanyja pár nappal a múlt szerdai tragikus baleset után megtörten, mégis higgadtan üzent a volán mögött ülő sofőröknek.

Bejegyzésében azt írta, minden járművezető gondolkodjon el, amikor a zebrához ér, hiszen az a gyalogos, aki nem ér át rajta épségben, valakinek a gyereke, az édesanyja, édesapja, férje vagy felesége.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„De ne feledjék, önök, sofőrök, hogy az áldozat az önök hozzátartozója is lehet. Soha ne éljék át azt, amit mi átéltünk, amikor a 23 éves lányunkat a fodrásztól hazavárván a kaputelefon csörgése után a rendőrség jelentkezett be” – emlékezett vissza a szörnyű estére.

A szülőket a rendőrség tájékoztatta, hogy Adriennt halálra gázolta egy menetrend szerinti autóbusz a zebrán a Piaristák terén. Bár egyszer az igazságszolgáltatás választ ad a tragédia körülményeire, Adrienn édesanyja úgy érzi, kérdéseikre sosem kapnak valódi választ.

Nekünk az a pillanat az egész hátralévő életünket tönkretette. Mi már csak ketten maradtunk egymásnak a férjemmel és a fájdalmunkkal. Adrienn barátja, Pisti elvesztette a szerelmét, a közös jövőjüket” – zárta felkavaró üzenetét a gyászoló anya.

Eközben a címlapon