INSIDER

El­ké­ped­tek a lakók: a ro­var­ir­tók do­bál­ják be a csó­tá­nyo­kat?

Bosszan­kod­nak a mis­kolci pa­nel­la­kók: töb­ben is arra pa­nasz­kod­nak, hogy éppen a ro­var­ir­tók szó­ró­lap­ja­i­val együtt je­lent meg 1-2 csó­tány a lép­cső­ház­ban, sőt volt, hogy a pos­ta­lá­dák­ban is. Rá­adá­sul ez nem elő­ször for­dul elő. Re­mé­lik, nem egy aljas rek­lám­fo­gás...
  • Szerző: Ripost

A novemberi csótányszezon ellenére egy miskolci társasházban mindaddig nem jelentek meg kártevők, míg nem jöttek a szórólapok a csótányirtásról. Persze lehet, hogy most van a szezon, s ezért tűnhet gyanúsnak az egybeesés, de van olyan lakó, aki szerint szándékosan helyeznek el 1-2 csótányt a rovarirtócégek, miután bedobták a reklámanyagot.

EZT OLVASTAD MÁR?
Máskor is épp szórólapozás után jelentek meg a csótányok. Tavaly és idén is így volt! Van, mikor a postaládában találok szórólapot csótánnyal, de ez a papír most az ajtóba volt beszúrva, és ott volt egy döglött csótány is!

- írta egy miskolci férfi - Évekig nem volt csótány, de aznap, mikor jöttek az irtók, hirtelen megjelentek! - reagált egy miskolci nő. Többen is azt mondták a -nak: feljutottak a szórólapozók a lépcsőházba, és a szórólapokkal együtt döglött csótányokat is tettek az ajtókhoz. Megkerestük a rovarirtó társaságot, amely most szórólapozott Miskolcon, de ők felháborodottan cáfolták a vádakat.

Annyi a csótány Miskolcon, hogy nem kell ilyenre vetemednünk! Sok lépcsőház be van már kamerázva, aki mégis ránk gyanakszik, az nézze vissza a kamerafelvételeket! Egyébként nem a mi cégünk szórólapozik, és fix megrendelőkkel dolgozunk.

– mondta Galla Zoltán, az Asterix Bt. rovarirtócég tulajdonosa a -nak.