INSIDER

El­ju­tott Brüsszelbe az 5 éves kisfiát szök­tető fegy­ve­res ma­gyar apa

Az il­le­gá­lis fegy­ver­bir­tok­lás miatt kö­rö­zött Hor­váth Csaba a gyer­meke lát­ha­tá­sán el­szö­kött 5 éves kisfi­á­val, majd kö­zölte a fiú édes­any­já­val, hogy Brüsszelbe fogja vinni a gyer­me­ket. In­for­má­ci­ó­ink sze­rint si­ke­rült a terve.

Pattanásig feszülnek az idegek: az alig 5 éves Ágostont még mindig körözi a rendőrség, ugyanis apja még karácsonykor a megbeszélt láthatás után nem adta vissza anyjának, hanem menekülni kezdett vele. Kisfiának hamis személyit is készíttetett, hogy ne állítsák meg őket a reptéren. Az anya, Palotai Magdolna szerint Csabának sikerült kivinnie fiát az országból.

EZT OLVASTAD MÁR?
Már Brüsszelben vannak

– mondta elkeseredetten.

Fotó: Markovics Gábor

Ahogy a megírta, a férfi verte és megfélemlítette családtagjait. Ezért az anya képtelen volt folytatni vele párkapcsolatát, így kettéváltak az útjaik. Ugyanakkor Csabának az előző kapcsolatából van egy idősebb lánya, akit elvettek tőle, már nem látogathatja. Ezt a férfi sosem tudta feldolgozni, ezért Ágoston családján töltötte ki dühét.

A megbeszélt napon felhívtam Csabát, hogy elmegyek Ágóért és elhozom

– mondta az anya.

– Ekkor kezdte a fenyegetéseket. Azt mondta: Nem adom vissza Ágostont! Eddig esélyt adtam arra, hogy neveld a fiúnkat, de most átveszem az irányítást! Elmegyünk ketten Brüsszelbe. A információi szerint a menekülő férfinál fegyver lehet.

Nagyon veszélyes

– mondta Ágoston anyja.

Eközben a címlapon

A további részletek a keddi Ripost napilapban!

Fotó: Markovics Gábor