INSIDER

Élet­ve­szély a pa­nel­ház­ban: só­sa­vat lo­csol­nak a liftbe

Egy bu­da­pesti tíz­eme­le­tes pa­nel­ben nem­csak ku­tyák pisz­kí­ta­nak a fel­vo­nóba, hanem saj­nos egy ember is vé­cé­nek hasz­nálja a lif­tet a Ha­van­nán... Egy lakó meg­elé­gelte ezt, és most drasz­ti­kus lé­pést tett.

Évek óta tartó probléma sok panelházban, hogy vizeletszagtól bűzlenek a liftek.

A is rendszeresen beszámolt arról, hogy hogyan próbálják meg felvenni a harcot a liftekből áradó bűzzel a panellakók. Van, aki egy láda virággal próbálja rávenni az állatokat, hogy máshol végezzék el a dolgukat, egy leleményes lakó pedig fahéjjal szórta be a liftet: így az állatok már ismét a parkban vizeltek.

EZT OLVASTAD MÁR?

Ám a Havanna-lakótelepen mostanában egy ismeretlen ember is rendszeresen a felvonóban könnyít magán. A ház egyik lakója most megelégelte ezt, és veszélyes lépést tett: sósavval locsolta fel a liftet!

A veszélyes méreg szúrós szaga még a lakásokba is beszivárgott, erre figyelt fel a egyik olvasója is, aki azonnal értesítette a gondnokot.

A sósav nagyon komoly mérgezéses tüneteket okoz. A házban kisgyerekek és állatok is vannak...

Fotó: Markovics Gábor

Hogy mivel végződött a mérgező takarítás a Havanna-lakótelepen, megtudhatod a napilap pénteki számából! Keresd az újságárusoknál!