LOVE

Éle­tük leg­jobb dön­té­sét hozta a vá­lás­sal Tatár Csilla és Gönczi Gábor

Las­san más­fél éve, hogy az egy­kori sztár­pár há­zas­sága zá­tonyra fu­tott. Nem titok, vá­lá­suk­ban az is köz­re­ját­szott, hogy Csilla so­ka­dik pró­bál­ko­zás után sem esett te­herbe. Ám azóta mind­ket­ten meg­ta­lál­ták a bol­dog­sá­got!
  • Szerző: Doris

Egy válást a legritkább esetben sem lehet pozitívnak nevezni, főleg, ha a házasság 10 év után megy tönkre. Tatár Csilla és Gönczi Gábor esetében azonban más a helyzet! És hogy miért?

Nos, az egykori álompár sokáig próbálkozott a gyermekáldással, a baba azonban sehogy sem jött össze. Csilla élete egyik legnehezebb időszakát élte át, elvetélt, később pedig egy cisztát kellett kioperálni a méhéből. Házasságuk közben válságba került, a boldogság pedig egyre távolibbnak tűnt...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Végül belátták, itt az idő, hogy elengedjék egymás kezét! Meglepő, de miután kimondták a válást, egy varázsütésre minden megváltozott.

Az MTVA műsorvezetője egy reptéren megismerte új szerelmét, nem sokkal később pedig bombaként robbant a hír: anyai örömök elé néz! Ám nemcsak vele, Gönczivel is történtek változások! A Tényekben néhány hete debütáló tévés látványosan lefogyott, férfias borostát növesztett, és egyből rátalált a szerelem. Fejét egy csinos pszichológusnő, Ildikó csavarta el, akivel már az esküvőt tervezik.

Gönczi Gábornak minden oka megvan arra, hogy mosolyogjon (Fotó: RTL Klub)
Gönczi Gábornak minden oka megvan arra, hogy mosolyogjon (Fotó: RTL Klub)

Csilla boldogsága tavaly novemberben teljesedett be, amikor világra hozta kisfiát, Milán Rubent. Persze ezután Gönczi újra az érdeklődés középpontjába került, mindenki azt találgatta, vajon ő mikor alapít családot új kedvesével?

Tatár Csilla tavaly novemberben adott életet kisfiának (Fotó: Ripost)
Tatár Csilla tavaly novemberben adott életet kisfiának (Fotó: Ripost)

Nos, az újabb gólyahírre sem kellett sokat várni! Csütörtök reggel robbant a hír, hogy a Tények híradósa apa lesz. Gábor és Ildi novemberre várják első gyermeküket.

Tehát mindketten révbe értek új életükben!

Eközben a címlapon