LOVE

Életük legjobb döntését hozta a válással Tatár Csilla és Gönczi Gábor

Lassan másfél éve, hogy az egykori sztárpár házassága zátonyra futott. Nem titok, válásukban az is közrejátszott, hogy Csilla sokadik próbálkozás után sem esett teherbe. Ám azóta mindketten megtalálták a boldogságot!
  • Szerző: Doris

Egy válást a legritkább esetben sem lehet pozitívnak nevezni, főleg, ha a házasság 10 év után megy tönkre. Tatár Csilla és Gönczi Gábor esetében azonban más a helyzet! És hogy miért?

Nos, az egykori álompár sokáig próbálkozott a gyermekáldással, a baba azonban sehogy sem jött össze. Csilla élete egyik legnehezebb időszakát élte át, elvetélt, később pedig egy cisztát kellett kioperálni a méhéből. Házasságuk közben válságba került, a boldogság pedig egyre távolibbnak tűnt...

Végül belátták, itt az idő, hogy elengedjék egymás kezét! Meglepő, de miután kimondták a válást, egy varázsütésre minden megváltozott.

Az MTVA műsorvezetője egy reptéren megismerte új szerelmét, nem sokkal később pedig bombaként robbant a hír: anyai örömök elé néz! Ám nemcsak vele, Gönczivel is történtek változások! A Tényekben néhány hete debütáló tévés látványosan lefogyott, férfias borostát növesztett, és egyből rátalált a szerelem. Fejét egy csinos pszichológusnő, Ildikó csavarta el, akivel már az esküvőt tervezik.

Csilla boldogsága tavaly novemberben teljesedett be, amikor világra hozta kisfiát, Milán Rubent. Persze ezután Gönczi újra az érdeklődés középpontjába került, mindenki azt találgatta, vajon ő mikor alapít családot új kedvesével?

Nos, az újabb gólyahírre sem kellett sokat várni! Csütörtök reggel robbant a hír, hogy a Tények híradósa apa lesz. Gábor és Ildi novemberre várják első gyermeküket.

Tehát mindketten révbe értek új életükben!