ÉLETMÓDI

Ele­sett gyer­me­ke­ken se­gí­tett Mi­halik Enikő és a Na­nushka

Iga­zán nemes kez­de­mé­nye­zés élére állt a ma­gyar szu­per­mo­dell, Mi­halik Enikő. A vörös szép­ség az Uni­cef Ma­gyar­or­szág Baj­no­ka­ként jó­té­kony­sági gard­rób­vá­sárt tar­tott a hét­vé­gén, mely­ből a be­folyt össze­get az éhező, el­esett gyer­me­kek meg­se­gí­té­sére aján­lot­ták fel. A kez­de­mé­nye­zés­ben több hazai sztár is részt vett, töb­bek kö­zött a Na­nushka márka ala­pí­tója és ter­ve­zője, Sán­dor Szandra is.
  • Szerző: Ripost

Egy igazán egyedülálló eseményen, a magyar divatrajongóknak is lehetőségük volt megszerezni kedvencük egy-egy ruhadarabját. Ráadásul a vásárlással nemes ügyet is támogattak: Mihalik Enikő az Unicef Magyarország Bajnokaként ugyanis jótékonysági gardróbvásárt tartott.

Fotó: Szabolcs László
EZT OLVASTAD MÁR?

A magyar topmodell a nemzetközi divatvilág fontos szereplőit, valamint magyar hírességeket kért fel, hogy válogassanak ruhásszekrényből néhány izgalmas darabot, amelyeket bárki megvásárolhatott a hétvégén.

Az adományozók közt van a Nanushka alapítója, Sándor Szandra is, aki saját ruháit és a márka sikerdarabjait ajánlotta fel az éhező és elesett gyermekek megsegítésére.

Fotó: Markovics Gábor

- Nagyon fontosnak tartom az ilyen, és ehhez hasonló kezdeményezéseket. Úgy gondolom, hogy az az egyik legfontosabb feladatunk, hogy segítsünk a rászorultakon, főleg ha gyermekekről van szó. Nem ez volt az első alkalom, hogy a Nanushka márka teljes mellszélességgel kiállt egy jótékonysági ügy mellett. Legutóbb például a GB & Partners Tőkealap-kezelő Zrt.-vel közösen döntöttünk úgy, hogy a Nanushka csapata 25 ezer euróval segíti a Srí Lanka-i terrortámadás áldozatait – nyilatkozta a -nak Sándor Szandra.