LELKIZŐ

Elege lett ed­digi éle­té­ből: Lagzi Laj­csi új szak­mát vá­lasz­tott!

Ga­lam­bos Lajos úgy érzi, el­jött az idő, hogy új éle­tet kezd­jen. Az biz­tos, hogy nem a zene lesz a leg­fon­to­sabb szá­mára. Meg­hozta a dön­tést.
  • Szerző: Z.B.

Mióta kijött a börtön falai közül, egész más szemmel nézi a világot a zenész, teljesen átértékelte az életét, és rájött, hogy a család a legfontosabb, és nem szeretné újra elveszíteni őket. Veszélyesnek tartja a sok utazást a magyar utakon, úgy döntött, felhagy a haknizással, inkább keres valami nyugisabb szakmát. Apja nyomdokaiba lép, és kitanulja az asztalos mesterséget.  

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Nemrég felkeresett egy rég látott ismerősöm, Udvardy Tibor, aki régi tárgyakkal és azok történetével foglalkozik. Egy nagy múltú szervezet nevében jelentkezett: vannak bútorok számomra, amelyekben biztosan örömömet lelem. Be van bútorozva az otthonom, feleltem neki, de ő azt válaszolta, hogy ezeket azért adja, hogy dolgozzam velük. Miután megérkeztek a bútorok, első pillanatban kiderült, hogy nem akármilyen darabok, de dolgozni kell velük. Elővettem édesapám régi szerszámait és a fiammal nekiláttam az asztalosmunkának. Ekkor döntöttem el végképp, hogy a jövőben ez lesz az egyik utam" - nyilatkozta a Storynak.

A zenész teljesen új életet akar kezdeni. Szeretne megválni hatalmas birtokától, és az is biztos, hogy nem a zene lesz a középpontban. Szeretne nyitni egy lakáséttermet is, hogy ne ő menjen a közönséghez, hanem úgy érzi, eljött az ideje, hogy a közönség menjen hozzá.

"Szeretnék egy lakáséttermet, ahol nemcsak ételekkel vendégeljük meg a hozzánk látogatókat, hanem diétás tanácsaimmal is. Előkerül majd a trombitám és a gyerekkori hangszerem, a harmonika, sőt zongorázni is fogok"- mesélt terveiről Lajcsi, aki mostantól mindent szeretettel szeretne csinálni, és mostantól az első helyen mindig a család áll majd, és nem a munka.