SZTÁRDZSÚSZ

Elege lett a magyarokból Berki Krisztiánnak

A realitysztár Miamiba emigrál családjával együtt, a magyaroknak pedig azt üzeni, hogy köpjenek fel, és álljanak alá.
  • Szerző:

Nagyon úgy tűnik, hogy Berki Krisztián nem csak a levegőbe beszélt, amikor azt mondta, elhagyja az országot, és külföldön képzeli el a jövőjét. A hivatásos izomember és realityhős a %%-nak megerősítette, hogy már az ünnepeket is Miamiban tölti Hódi Pamelával és közös lányukkal, Natasa Zselykével.

"Megvan, hol fogunk élni, mivel most is Miamiban van az állandó lakcímem. Oda költözünk, mert figyelnem kell a környezetemre: a gyerekem nem kap semmit azért, mert Berki Krisztián lánya. A magyarság legnagyobb problémája, hogy imád egymásról visszataszító véleményeket formálni. Elég csak megnézni a Facebookomon lévő kommenteket, és valós képet kapunk a társadalomról" - kezdte az Édes Élet szereplője.

"Én soha senkiről nem alkottam véleményt előítéletekből, nem turkáltam mások zsebében. A magyarság viszont azt hiszi, mindenhez ért, mindenről megvan a véleménye, és imádják másokra vetíteni a saját boldogtalanságukat. Ettől próbálom óvni a családomat."

Az utolsó üzenetem az, hogy köpjünk föl, álljunk alá, és ha a cucc lefolyik az arcunkon, akkor remélhetőleg világosan fogjuk látni, hogy a magyar legnagyobb ellensége a magyar.

A TV2 műsorvezetője egyáltalán nem tervezi a hazatelepülést, és, ígérete szerint, ha még egyszer visszatér, az is csak beteg nagymamája miatt lesz.

"A hazám ettől még Magyarország marad, de máshol fogok lakni" - zárta le kifakadást Berki Krisztián.