HŰHA

Elege lett a ki­rály­nő­nek, ha­tá­ro­zot­tan rá­szólt Meg­han her­ceg­nére

Még csak most de­rült ki, hogy az es­küvő előtt II. Er­zsé­bet­nek kel­lett fe­gyel­mez­nie a hol­ly­woodi kör­nye­zet­hez szo­kott Meg­han Markle-t.
  • Szerző: Ripost

Sussex hercegnéjére tavalyi esküvője előtt komolyan rászólt a királynő, miután egy kóstoláson Meghan Markle jelenetet rendezett a tojások miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A királyi család egyik életrajzírója árulta el a The Sunnak, hogy az egykori színésznő a windsori kastélyba utazott az esküvő előtti kóstolásra, de nagyon elégedetlen volt a tojásos menüvel.

Katie Nicholl író szerint a 37 éves hercegné "makrobiotikus alternatívát" kért, hogy hollywoodi barátainak étrendjéhez is igazodjon majd a menü. "Nagyon kiakadt, amikor megérezte a tojás ízét az egyik ételben, pedig azt mondták neki, hogy nem lesz benne tojás" - árulta el Nicholl.

II. Erzsébet azonban nem tűrte a szőrszálhasogatást és félrehívta pár szóra Meghant. Főként, hogy az egész az ő otthonában, a windsori kastélyban történt. A királynő azt mondta Harry herceg feleségének:

Meghan, ebben a családban nem beszélünk így az emberekkel.

Nicholl azt is elmondta, hogy Meghan hercegné és Harry herceg azzal is megtörheti a hagyományokat, hogy amerikai dadust fogadnak majd gyermekük mellé, hiszen Harry is lazábban szeretné nevelni a kicsit, aki bármelyik pillanatban megszülethet.