SHOWBIZ

El­dur­vult a hely­zet, őrült zak­la­tója teszi tönkre Pel­ler Ká­roly éle­tét

A nőt fel­füg­gesz­tett bör­tönre ítél­ték, még­sem hagy fel a ha­lá­los fe­nye­ge­té­sek­kel. A szí­nész te­he­tet­len...
  • Szerző: Ripost
Fotó: Markovics Gábor

Továbbra sincs vége Peller Károly évek óta húzódó kálváriájának. A sztárt egy őrült női rajongója zaklatja.A nőt tavaly nyáron két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, ám ez sem akadályozza meg abban, hogy tovább terrorizálja a színészt. A harmincas éveiben járó Hajnalka nem csak a Budapesti Operettszínház sztárját ostromolja, Rékasi Károlyt is üldözte a szerelmével.

Gyakorlatilag napi szinten zaklat, mindig újabb és újabb profilokat készít a saját nevével. Nem vagyok ijedős alkat, ez azonban már tényleg rémisztő, főleg amiatt, hogy továbbra is rendszeresen küld halálos fenyegetéseket.Mindössze remélni tudom, hogy itt is beválik a repülőgépeken használatos mantrám: ez velem nem történhet meg.

Teljesen tehetetlen vagyok, a feljelentés és a felfüggesztés sem tántorítja el a napi szintű zaklatástól, jogi értelemben pedig az ilyen embert addig nem lehet kirekeszteni a társadalomból, amíg valami súlyos tettet nem követ el ellenem, vagyis hétköznapi módon szólva nem folyik vér" - magyarázta a Borsnak Peller.