LOVE

El­árulta Tóth Vera a tit­kot, így ta­lált rá végre a sze­re­lem

A 34 éves éne­kesnő élete pár hó­nap­pal ez­előtt lett tel­jes, ami­kor hosszú idő után újra sze­re­lembe esett.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Keller Mátyás

Az elmúlt években teljesen átváltozott Tóth Vera. A műtétnek és az életmódváltásnak köszönhetően közel ötven kilótól szabadult meg. Most már teljes harmóniában él önmagával, és abban is biztos volt, hogy ebben a lelkiállapotban a szerelem is rátalál majd. Hónapokkal ezelőtt végre megérkezett, aki eddig hiányzott: Pauli Zoltán borász és séf.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Minden a helyére került

– kezdte mosolyogva az énekesnő a Lokál Extrának.

"A párom akkor jött az életembe, amikor már elég jól éreztem magam. Azt hiszem, tényleg igaz, ha rendben vagy magaddal, akkor képes vagy bevonzani a jót. Őt is bevonzottam. Azt hiszem, ehhez önelfogadásra és önszeretetre volt szükség... Annyira nem voltam ráfeszülve erre a kérdésre, olyan állapotban voltam, hogy elengedtem, hogy görcsösen akarjak egy pasit. Ekkor érkezett meg a párom, aki még teljesebbé tett" – tette hozzá Vera, aki arról is mesélt, hogy séf párja mellett hogyan tud odafigyelni a megfelelő étkezésre.

@paulizoli #love

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

"Mértéket kell tartani. Tudja, hogy mekkora adagot kell nekem adni. Nem tudok sokat enni, és nem is akarok, de azt vettem észre, hogy ő is lassan átveszi az én adagjaimat. Folyamatosan sportolunk, edzőterembe járunk vagy biciklizünk. Mindent próbálunk nagyon tudatosan csinálni" – mondta az énekesnő, aki a felelősségével is tisztában van.

"A testtel kapcsolatos kérdéskör nagyon fontos, a legtöbb embernek az a vágya, hogy fogyjon, ezért is kezdtem a saját történetemet nyíltan felvállalni. Sokan írnak, és jó érzés, hogy erőt adhatok. Annak idején az emberek megismertek egy vidéki lányt, és ma sem vagyok más ember, de nekem is hosszú út volt önmagamig eljutni. Tudom, hogy már csak az emberek miatt sem tunyulhatok el, mert felelősségem van" - fűzte végül hozzá a sztár.