OTTHONKA

El sem tudod kép­zelni, mivel tün­tet­he­ted el gyor­san a kor­pát

Kor­pá­so­dik a hajad? Gyű­lö­löd ezt az ér­zést? Most meg­tud­ha­tod, mi az, ami­től ez va­rázs­la­tos módon el­tű­nik. Rend­sze­res ke­ze­lés mel­lett, gyö­nyörű lesz újra a fri­zu­rád! Ne add fel!

Az aszpirin nem csak fejfájásra jó, hanem számos más területen is hasznos. Használd ki a hatását, legyen nyáron csodálatos hajad, de mutatunk még néhány más ötletet is.

1. Szüntesd meg a korpásodást

Fotó: 123RF
EZT OLVASTAD MÁR?

Törj össze 3 db aszpirint, add hozzá a samponodhoz. Vidd fel a hajadraa keverék felét, és hagyd rajta állni 5 percen keresztül. Öblítsd le, és a maradék keverékkel ismételted meg a pakolást. Majd mosd meg alaposan a hajad, eltűnik a korpa, és csillogni fog a hajad!

2. Szabadulj meg a kiütésektől

Fotó: 123RF

Kiütéseket, enyhe gombásodást is megszűntet az aszpirin. Zúzz porrá 3-4 szem aszpirint. Pontosan úgy használd, mint a babahintőport. Néhány nap, és a kiütések enyhülni fognak, majd megszűnnek.

3. Távolítsd el az izzadtságfoltot

Fotó: 123RF

Nincs is csúnyább egy pólónál, vagy ingnél, amiből nem jött ki mosáskor a verejtékfolt. Két bögre vízbe rakj bele 3 db aprított aszpirint, és áztasd az érintett részt a keverékbe. 2-3 órán át hagyd, hogy a szer megtegye hatását. Majd mosd ki és öblítsd ki a pólót.

Eközben a címlapon