ÉLETMÓDI

El sem hinnéd, miről fantáziálnak legtöbbet a férfiak!

A kedvenc vágyálom vadabb, mint gondolnád! És lenne jó nagy botrány, ha valóra válna...
  • Szerző: S.M.

Jó sok sörnek kell elfogynia egy asztalnál ahhoz, hogy a férfiak ne csak a hódításaikról, hanem a fantáziáikról is beszámoljanak egymásnak. Pláne, ha azok olyan zavarba ejtőek, mint ahogy a rögtönzött közvélemény-kutatásunkból kiderült! 

Azt még csak-csak kiböki valaki, hogy szereti, ha a barátnője uralkodik felette az ágyban - pláne, ha be is öltözik hozzá. Ahhoz viszont már tényleg bátorság kell, hogy kimondja a bűvös mondatot: 

Szeretném mással látni a nőmet!

Márpedig a dolog sokkal gyakoribb, mint sejtettük volna! Amikor valaki végre kimondta a végzetes szavakat, a mély csönd után kiderült: 10-ből 7 férfi már elképzelte a barátnőjét szex közben másvalakivel! 

A hűség tabuja és a genetikailag belénk kódolt önzés miatt meglepő lehet, ha valaki arról fantáziál, hogy a kedvese éppen másvalakivel élvez, de pont ez benne az izgató. Egyszerre szerepel benne a csoportos szex és a leskelődés ígérete. 

Ugyanakkor az is kiderült, hogy ez a vágyálom válik a legritkábban valóra: az említett 7 férfiből csak egyetlenegy mondta azt, hogy nem öntené el az agyát a vörös köd, ha valóban mással szeretkezne a barátnője az orra előtt. 

Ezt a helyzetet valószínűleg csak azok élvezik igazán, akik egyébként is szoktak párcserés vagy swinger bulikon részt venni - de sokkal többen játszanak el a gondolattal, mint hittük volna!