KÜLFÖLD

Élő­ben köz­ve­tí­tette: két ka­masz halt meg az iszo­nya­tos ka­ram­bol­ban

A fel­vé­telt a sofőr, az egyik ál­do­zat test­vére ké­szí­tette. Most fe­lel­nie kell tet­téért.
  • Szerző: Ripost

Börtönbe kell mennie annak a tinilánynak, aki élőben közvetítette húga halálát: a most 18 éves nő tavaly július 21-én okozott halálos balesetet Kaliforniába. Akkor 14 éves húgát és a tini barátnőjét fuvarozta kocsijában, de nem a vezetésre figyelt, hanem inkább Instagramon közvetítette, ahogy a volán mögött énekel.

Eközben azonban lesodródott az útról, majd egy kerítést átszakítva átpördült és egy mezőre csúszott - írja a Buzzfeed. A sofőr húga és barátnője nem voltak bekötve, ezért kizuhantak a hátsó ablakon. A fiatal vezető megúszta egy lábsérüléssel, de az egyik lány a helyszínen meghalt, húga haldoklását pedig élőben közvetítette. Lefilmezte azt is, ahogy testvére fölött bocsánatot kér és könyörög, hogy a húga felébredjen.

EZT OLVASTAD MÁR?

Később az is kiderült, hogy a lány ittasan ült kocsiba. A lány a bíróságon azt mondta, azért élőzte testvére haldoklását, mert így akart pénzt szerezni a lány temetésére. Védője később azt nyilatkozta, hogy a lányt szexuálisan zaklatták, ezért lett drog- és alkoholfüggő.