FÜLES

Egye­dül uta­zott el a ma­gyar szí­nésznő

An­gé­lá­nak szük­sége volt pár nap pi­he­nésre.
  • Szerző: sv

Eke Angéla tehetségét 10 héten keresztül csodálhatták a nézők a TV2 nagysikerű műsorában, a Csak show és más semmiben, ám a felkészülések, és a színházi elfoglaltságai miatt a színésznő úgy érezte, hogy némi feltöltődésre van szüksége. Ezért Angéla egy spontán utazásra indult, hogy kipihenje a múlt év fáradalmait, és rákészüljön a következő projektjeire.

Fotó: Instagram

„Ez egy inspirációs utazás volt. 2018 az eddigi leghúzósabb évem volt szakmailag, most kivételesen adódott néhány szabadnapom, így minimális szervezéssel, viszonylag spontán vágtam bele.

Három napot töltöttem a Kanári-szigeteken, éppen elegendő idő volt arra, hogy picit értékeljem magamban az elmúlt évet és mind mentálisan, mind fizikailag rákészüljek a jövőbeni projektjeimre

– kezdte a színésznő, aki az utazásra csupán egy hátizsáknyi holmit vitt, ezzel rámutatva arra, hogy a mindennapi élethez és boldogsághoz nagyon kevés dolog is elég.

Angéla a szigeten töltött három nap alatt egy percig sem unatkozott. Ha éppen nem a természetben barangolt, akkor egy könyvvel lazított, de még mezítláb, egy vulkán tetejére is felmászott, ami a feledhetetlen élményen túl, kemény fizikai megpróbáltatással is járt.

„Olvastam, inspirálódtam, a turistalátványosságokat kerülve barangoltam a természetben, ami számomra a második otthont jelenti. 

Mezítláb megmásztam egy kavicsos, sziklás vulkánt. Igazi spontán kihívás volt számomra.

A fizikai fájdalomért pedig kárpótolt a végtelen óceán csodás látványa, ahogy felértem a hegy tetejére. Ez az életre szóló élmény pontosan szimbolizálta a színészi, alkotói munkásságomat is, a szabadság és a természet nyelvére lefordítva” – számolt be élményeiről Angéla, majd elárulta, egyáltalán nem volt benne félelemérzet azért, mert egyedül vágott neki ennek a kalandnak. Bár kedvese és kutyája nagyon hiányoztak neki, úgy érzi, sikerült kicsit kikapcsolódnia, hogy újult erővel vágjon neki az új évnek.

Eközben a címlapon
Fotó: TV2

Kulka Jánossal dolgozik

Angéla egy percet sem pihen.Ahogy hazaért a nyaralásról, egyből belevágott a munkába, többek között egy új színházi darabbal is debütál, amiben Gryllus Dorka és Kulka János oldalán láthatjuk.

„Most hogy hazaértem, egy új darab próbái is elkezdődtek. Ezúttal a Trojka társulattal, Csehov Cseresznyéskert című művében Ánya nehéz és csodás szerepének megformálására készülök, többek között Gryllus Dorka és Kulka János mellett.

Dorkával jelenleg is láthat a közönség az Anna Karenina című előadásban, ezzel párhuzamosan közel tíz további darabban játszom.

Számtalan új, egyéni projektre is készülök, valamint márciusban Brüsszelben is újra színpadra lépek a Magyar akáccal”- mesélt munkáiról a színésznő.