SZTÁRDZSÚSZ

A TV2 sztár­já­nak val­lo­mása: Fe­le­lőt­len­ség lenne gye­re­ket szül­nöm

A szí­nésznő úgy dön­tött, nem sze­retne anyává válni az el­kö­vet­ke­zendő öt évben, mert még túl sok min­den más is ér­dekli őt.
  • Szerző: ripost

Egyelőre nem vágyik az anyaságra Eke Angéla. A színésznő hosszú évek óta él boldog kapcsolatban kedvesével, Puskás Petivel, akivel nemrégiben a nyüzsgő belvárosból egy csendes, kertvárosi részbe költöztek.

Fotó: TV2
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ez azonban nem jelenti azt, hogy Angéla a közeljövőben gyerekszobával is bővítené a tágas otthonukat. Úgy érzi, életének ezen szakaszában felelőtlenség lenne gyermeket vállalnia.

"Szeretnék feleség és anya lenni, de nem most, és az sem biztos, hogy a következő öt évben."

Túl empatikus vagyok a jövendőbeli gyerekemmel ahhoz, hogy megszüljem.

"Jelen pillanatban nem ez a legfontosabb, ezért felelőtlenség lenne"mondta el a Best magazinnak a színésznő, aki most, a jelenlegi felállásban teljesnek érzi az életét.

"Tény, hogy felfokozott életet élünk. Elfoglaltak vagyunk, reggel és este is az aktuális projektjeinken gondolkodunk. Ezt elviselni nagy empátia kell, és erős szövetség, amit időről időre bizonyítunk is. Például, amikor hosszú idő után lenne egy esténk kettesben, de valamelyikünknek beesik egy feladat, amit nem lehet visszamondani. Ha nehezen is, de ezt el kell tudni fogadni" - fogalmazott Angéla.

A színésznőt legutóbb a Csak show és más semmi című TV2-es műsorban láthatták a tévénézők. Angéla a bulvárszerepléseit arra szeretné használni, hogy fontos dolgokra hívja fel a figyelmet, például a környezettudatosságra és az egyedülálló anyák helyzetére.