DIÉTA

Éj­szaka rob­bantja le rólad a zsírt a leg­újabb fo­gyó­kú­rás zöld­kok­tél

Ennél ké­nyel­me­sebb nincs! Ez a szu­per­ha­té­kony ital alvás köz­ben mé­reg­te­le­níti a tes­ted, de fel­gyor­sítja a zsír­ége­tést is. Segít meg­sza­ba­dulni a fe­les­le­ges ki­lók­tól!

Az új lúgosító turmix a szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Magas rosttartalmának köszönhetően tisztítja a beleket - már ez elképesztő segítség a fogyásban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A zsírbontást segítő koktél hatóereje a zöld színében rejlik:minél mélyebb árnyalatú az italod, annál biztosabb lehetsz abban, hogy érdemben tettél az egészségedért!

Fontos, hogy minél több zöld színű finomság kerüljön bele, jöhet minden, amit szeretsz: saláta, spenót, rukkola, zeller, uborka. A merészebbek káposztát, brokkolit vagy avokádótis tehetnek bele!

Az éjszakai zöldkoktél intenzív hatású méregtelenítő, emellett tisztítja a bőrt és lúgosít is egyszerre!

Aktív alkotói elképesztő erővel robbantják be a zsírbontást, ami már csak azért is üdvös, mert

Eközben a címlapon
ilyenkor távoznak a mérgező nehézfémvegyületek is a szervezetből.

A tisztulás regenerálja a májat és újult erőt ad az egész szervezetnek - innen pedig már sokkal könnyebb továbblépni a tavaszi tisztítókúra következő szintjeire.

Hozzávalók: 1 db zellerszár 1/2 csésze petrezselyem 1/2 csésze spenót 1/4 uborka kis darab gyömbér 1/2 citrom, meghámozva 2 csésze víz

Így készítsd: Nincs más dolgod, mint turmixold össze a hozzávalókat! Minden este lefekvés előtt igyál egy pohárral a zöld italból!

Tipp:

Ha nincs kedved minden alkalommal pepecselni vele, porciózd ki a hozzávalókat és jól zárható műanyag dobozban készítsd be magadnak a hűtőbe! A lényeg, hogy turmixodat mindig frissen, közvetlenül fogyasztás előtt készítsd el!

Megkóstolnál egy szuper finom tavaszi levest? Próbáld ki a karalábét!