LELKIZŐ

Egyre rosszab­bul van, tel­je­sen ma­gába ros­kadt Koós János öz­ve­gye

Nem szokta el­hagyni a házat, és férje sze­mé­lyes hol­mi­ja­i­hoz sem nyúlt. A gyá­szoló asszony ki­lá­tás­ta­lan­nak látja az éle­tét.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Markovics Gábor

Fájdalmas vallomást tett a gyászban megtört Dékány Sarolta, aki férje, Koós János halála óta értelmetlennek tartja az életét. Az özvegyben a temetés óta gyerekei tartják a lelket.

Koós János felesége az énekes halála óta magába roskadva várja, hogy enyhüljön a gyász okozta fájdalma, de a temetés óta csak rosszabbodott az állapota. Noha gyermekei, Koós Réka és Gergő gyakran meglátogatják, az énekes hiányát ők sem tudják enyhíteni. Dékány Sarolta megtörve nyilatkozott a Borsnak a mindennapokról, amelyeket teljesen értelmetlennek érez a férje nélkül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Egyre rosszabbul vagyok! Bár a temetés óta is nagyon sok a teendőm, és a gyerekek is eljönnek hozzám, mégis kilátástalan az életem. Rékával ma közösen ebédelünk, Gergő pedig csütörtökön látogat meg az unokámmal együtt. Nem szoktam elhagyni a házat, egy tapodtat sem mozdulok, és a férjem ruhái­hoz, személyes tárgyaihoz sem nyúltam. Minden úgy van, ahogyan azt János hagyta" – mesélte a lapnak Dékány Sarolta, aki negyvennyolc éven át jóban-rosszban kitartott imádott férje mellett.