RIPOSTER

Egyre gya­nú­sabb a men­tő­ket sze­xu­á­lis zak­la­tás­sal vá­doló lány üze­nete

A tini újra hal­la­tott ma­gá­ról a kö­zös­ségi ol­da­lán. In­kább ne tette volna...

November óta nyomoznak a rendőrök egy állítólagos szexuális zaklatás miatt, de egyelőre nem derült ki, mi is történt pontosan. Egy 17 éves lány azzal vádol két mentőst, hogy zaklatta őt, miközben rosszullét miatt vitték kórházba.  Állítása szerint gumikesztyűvel tapogatták és orális szexre kényszerítették, miközben ő magatehetetlen állapotban volt.

Ahogy a is beszámolt róla, a két férfit felfüggesztette állásából az Országos Mentőszolgálat, a bíróság pedig lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a nyomozás lezárásáig.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Illusztráció
Illusztráció
Fotó: MTI

Miközben a szexuális zaklatással gyanúsított mentősök mindennapjai borzalmasan telnek, a fiatal lány vidám internetezget a Kaffka Margit Gyermekotthonban. Rendszeresen megoszt magáról képeket, és nem egyszer üzent már azoknak, akik őt támadják. Legutóbb egy furcsa szöveget írt ki fotójához, amihez félreérhetetlen hozzászólás érkezett barátjától:

- Ami nem öl meg az megerősít! - Ezt mondják általában, de ezt nem a biora értik

- írta a képhez a biofűre utalva a fiú, amivel egyértelművé tette, hogy drogot fogyaszt a fiatal lány, ahogy tette ezt akkor is, amikor a mentőket kellett kihívni hozzá az ominózus novemberi estén.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook
A szexuális erőszakkal kapcsolatban a rendőrség a térfigyelő kamerák felvételeit is megvizsgálja, az ügyvéd pedig azoknak az orvosoknak a meghallgatását is kérte, akiknek a mentők a kórházban átadták a lányt. Az Országos Mentőszolgálat a nyomozás lezárásáig nem nyilatkozik.