SHOWBIZ

Egyre feszültebb a helyzet Pintér Tibor kapcsolatában, nem véletlenül

A sztár ugyanakkor tisztában van vele, hogy nehéz elviselni az ő életritmusát.
  • Szerző: Ripost

Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház vezetője ki sem lát a munkából, így alig van ideje a kedvesére, Ilyés Jeniferre. Ezen segíthetne egy szerelmes nyaralás, ám erre semmi esély, ami nem tesz jót a családi békének."Be kell látni, munkamániás vagyok. Ha akad egy kis szabadidőm, én akkor is jövök lovagolni, körbenézni. Jeninek rám kell szólnia, hogy legyen elég, és a szabadnapokat próbáljam vele tölteni" - vallotta be a Blikknek Pintér Tibor, ám ilyen napokból vajmi kevés akad idén. 

"Sokan azt hiszik, hogy egy lovas színház csak tavasztól őszig működik, ami elvileg igaz is lenne, de készült az összes darabunkból kőszínházas változat is. Azokkal akkor járjuk az országot, amikor a lovas előadásokkal nem tudjuk, de közben az állatokkal ugyanúgy kell foglalkozni. Ez rengeteg időt elvesz."

A Tenya becenevű színész bevallotta, tisztában van azzal, hogy ezt bárki nehezen viselné. Jenifer igyekszik megértően fogadni kedvese viselt dolgait, de nem tagadta, vannak feszültségek emiatt közöttük.

"Csodálatos volt a januári thaiföldi nyaralásunk, nagyon jól éreztük magunkat, fel is töltődtünk. Nem azt mondom, hogy minden héten egy hasonlóra vágyom, de az igazság az, hogy jó lenne, ha néhány napra ki tudnánk szakadni a mindennapokból. Néha akad szabadidőnk, de Tibi akkor is indul a lovardába, intézkedik, szervezkedik. Néha kifejezetten erőteljesen kell rászólnom, hogy menjünk inkább sétálni vagy moziba" - mesélte a fiatal színésznő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?