OTTHONKA

El­ké­pesztő, mit művel egyet­len darab csipke a la­ká­sod­ban!

Hi­he­tet­len dol­go­kat al­kot­hatsz! Vedd elő a szek­rény mé­lyé­ről a dédi csip­kés te­rí­tőit, vagy vesd be magad a kö­zeli tur­ká­lóba és fil­lé­re­kért igazi csip­ke­cso­dákra te­hetsz szert!
címkék:

A csipke igazi nőies darab, amivel nemcsak a ruhatáradat teheted szexivé, hanem a lakásodat is dekorálhatod vele. Mutatjuk a legjobb ötleteket, izgalmasan átalakíthatod a régi megunt holmikat!

Falikép

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Igazán gyönyörű csipkés képet varázsolhatsz a faladra, ha összeválogatod a kedvenc darabjaidat  és egy nagy képkeretre rendezed ezeket a kincseket!

Romantikus komód

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Egy kis festékkel és csipkével megmentheted a kidobásra ítélt komódot! Csiszold meg a bútor felületét, majd fesd le ízlésed szerinti alapszínnel. Száradást követően rögzítsd a felületén a csipkét és vigyél fel a másik színű festékből még egy réteget. Száradást követően óvatosan szedd le a csipkét. 

Csipkés lámpabura

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Igazi romantikus lámpaburát készíthetsz egy nagyobb csipketerítőből egy lufiból és csirizből. Fújd fel a lufit a kívánt nagyságra, majd kend be a ragasztóval. Rendezd rá az anyagot, majd kend újra át a felületét. Száradást követően még menj rá egyszer-kétszer, hogy elég kemény legyen a felülete, majd ha elkészült, engedd le a lufit.

Csipkében a csipke

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Elegáns, finom és bájos! Csirizzel, vagy ragasztóval kend körbe a keretet, majd óvatosan feszítsd rá a csipkét. A belsejébe helyezd a kedvenc darabjaidat!

Romantikus esernyő

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Egy egyszerű fekete esernyőből gyönyörű, egyedi darabot készíthetsz pillanatok alatt. Rendezd el a csipkéket, majd festék sprayvel fújd körbe. Akár dekorációnak is használhatod, annyira különleges és szép lesz!

Eközben a címlapon

Romantikus járólapok

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

A csúnya szürke beton járólapot pillanatok alatt megszépítheted egy darabka csipke és festék segítségével! Tisztítsd meg a lapokat a portól, szennyeződésektől, majd helyezd rá a csipkét. Fújd be a felületét és  száradás után készülhet a következő járólap!

Csipkés nyomat

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Legyél kreatív! Szinte bármire készíthetsz csipkemintát. Anyagra textilfestékkel mintázhatsz, falra, papírra tökéletesen megfelelnek az acryl festékek, kőre, csempére használj tartós festék sprayt. Próbáld ki a negatív mintát! A kiválasztott felületre először vidd fel az alapszínt, majd száradást követően rendezd rá a csipkéket. Jöhet az eltérő árnyalatú másik festék!Vidd fel a csipkével borított teljes felületre, majd emeld fel a terítőket: a csipke mintáját csodásan vissza adja az elsőként felfestett alapszín.

Fontos! A túl sűrű szövésű csipkét nehezebb megfesteni!

címkék: