OLDALVONAL

Meg­ren­dítő hír, ször­nyű ha­lála volt az ame­ri­kai cso­da­ti­ni­nek

Jay­lon McKen­zie iszo­nyú nagy te­het­ség­ként volt szá­mon tartva. A remek ké­pes­ségű spor­toló 14 éve­sen halt meg.
  • Szerző: HBK

Meglőtték, majd később a kórházban belehalt a sérüléseibe Jaylon McKenzie. A 14 éves amerikai futballistát óriási tehetségként tartották számon az Egyesült Államokban.

McKenzie mindössze 14 éves volt
McKenzie mindössze 14 éves volt
Fotó: Twitter

A fiatal sportolót a Sports Illustrated is beválogatta a legígéretesebb tehetségeket felsoroló listájába tavaly novemberben. McKenzie annyira jó teljesítményt nyújtott a pályán, hogy már két egyetemtől is kapott ajánlatot, elfogadni viszont már egyiket sem tudta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szombat este ugyanis egy partin rálőttek, el is találták. Azonnal kórházba vitték, de nem tudták megmenteni az életét. Vele volt egy 15 éves lány is, őt szintén meglőtték, az állapota kritikus.

Később kiderült, hogy McKenzie nem lazulni ment a buliba, az egyik barátjukat akarták felvenni. A csodatini édesanyja a másik gyermekétől tudta meg, hogy mi történt.

„Jaylon általában nem ért rá bulizni, lefoglalta a sportolás. Május ebből a szempontból lazább szokott lenni, olyankor több volt a szabadideje. Amikor meghallottam, mi történt, elkezdtem sikoltozni. Elkezdtem imádkozni, arra kértem az Urat, hogy ne vegye el a kicsikémet. Nagyon nehéz feldolgozni a halálát, olyan az egész, mint egy rossz álom”mesélte megtörten a gyászoló mama a CNN-nek.